Bilgisayarım aşırı yavaşladı bilgisi olan var mı
Arkadaşlar merhaba bilgisayardan öyle aman aman anlayan biri değilim yaklaşık 2.5, 3 yıl önce bilgisayar almıştım (sıfır)
Çok ta temiz kullandım ama bir sürü program yüklendiğinden mi yoksa virüs falan mı bulaştı bilmiyorum ama aşırı şekilde yavaşlama başladı hele bilgisayarı ilk açtığımda kendisine gelmesi baya sürüyo formatlamak da pek istemiyorum bu arada bundan 6 ay önce kuzenim internetten korsan crysis indirmiş bilgisayara haberim olunca sildim ama hangi siteden indirdiğini bilmiyorum her neyse önerdiğiniz bi virüs koruma programı var mı bilgisayarı bi kendine getirsin
Hava Harp Okulu mülakatları hakkında bilgi sahibi olanlar gelsin
Öncelikle merhaba, ben MSÜ de iyi bir derece yapıp Hava Harp Okuluna başvuruda bulundum ama daha YKS ye girmeden askeryeye gidip gitmeme konusunda kararsızım eğer iyi bi derece yaparsam YKS de Hava Harp Okuluna gitmekten vaazgeçip YKS puanımla giriş yapabilecek miyim yani sınavdan sonra mülakata çağıracaklar beni mülakata katılıp mülakatları geçtiğim halde gitmekten vazgeçme gibi bir şey söz konusu mu acaba ? Çünkü asıl hedefiim benim üçak mühendisliği ve YKS de ODTÜ vs. gelirse oraya gitmeyi daha çok isterim
Teşekkürler
Oute wildis
|
Devil May Cry serisini hangi sıra ,le oynamalıyım
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.560 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun