15 yaştan sonra boy uzar mi
Merhaba herkese konuya giriyorum. Yaşım 15 boyum 179-80. Tabi ki kısa değil fakat sadece merak ediyorum bu yaştan sonra boyum uzar mi- ne kadar uzar. 7-8. sinif gibi boy atmıştım ciddi bi şekilde o yüzden emin değilim.
SSD önerisi ve birkaç soru
Merhaba!
3 sene önce MSİ GV62 7RD dizüstü bilgisayarını aldım ve biraz yavaşladığını farkettim ssd takviyesi yapmak istiyorum aklımda kalan bazı sorular var
1- SSD Önerileriniz nelerdir 250-500 gblik olabilir mümkün olduğunca hızlı olsun fakat 550tlyi aşmasın lütfen
2- Alırsam takmak için bilgisayarcıya ihtiyaç duyar mıyım evde kendim halledebilir miyim
3- Asıl amacım windowsu içine kurup açılış-kapanışı hızlandırmak fakat windows zaten var bilgisayarda silip yüklemem mi gerekiyo nasıl oluyor
buyrun özellikler (fotoğraf olarak da verdim)
1TB HDD
İ5 7. nesil
GTX1050
64 BİT
8GB RAM
bu işlerden anlayanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum teşekkürler
ayrıca eksikliğini göremedim fakat ram takviyesi gerekir mi
Bisikletten sonra
Alt bölüm bulamadım spora yazıcaktım saçma olduğunu düşündüm buraya yazdım yanlış bişeyse affola
Bisiklet sürdükten sonra normalde bacak diz ağrıları olur fakat benim uzun bisiklet sürüşlerimden sonra karnım ve kalbimin olduğu kısımlarda aşırı bi ağrı oluyor sebebi nedir bilen cevaplayabilir mi teşekkürler
izmir ingilizce kurs
selamlar ben izmirde okuyorum 1 ay sonra liseye başlayacağım (evet biraz küçüğüm) ingilizcem yaşıtlarıma göre iyi ama çok da iyi bi ingilizcem yok 9. sınıfta kursa git çok faydalı olur dediler ben de araştırma yaptım ama herkes farklı bir şey söyledi tavsiyelerinizi alabilirim
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 739 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı