pc'nin başkası tarafından ele geçirilmesi (hack) sorunu
Herkese selamlar. Başıma talihsiz bir olay geldi. Steam hesabımın şifresi hiç kimsede olmamasına rağmen, ikili doğrulamaya sahip olmasına rağmen tanımadığım arkadaşım olmayan birisinin 10 krşluk itemine tüm Steam bakiyemi( 230 TL) verip item almışım. Telefonuma herhangi bir pazar onayı mesajı da gelmedi. Steam desteğe bunu yazdım. Eğer sana bildirim gelmedi ise hack yemiş olabilirsin tarzı cevap aldım. Bunlara ek sonu kripto ile biten Gmail hesabıma artık erişemiyorum. Bir de Google güvenlik maili geldiğinde otomatik siliniyor çöp kutusuna da düşmüyor. Tavsiye edebileceğiniz malware programları nelerdir? PC'ye format atsam bile şu anki dosyalarımı yedeklersem nasıl vürüssüz yeni bir sistem kurabilirim. Anlamadığım bir nokta var . Ben yıllardır Norton premiyum kullanıyorum. Norton PC'im boşta iken daima tarama da yapıyor nasıl oluyor ise her şeyi bypass edip bu hale geliyor anlayamadım. Anti-Virüs yazılımı tavsiyelerinize de açığım. Artık Norton kullanmayı düşünmüyorum.
toshiba DRIVER sorunu Tartışması
Öncelikle selamlar 6,5 yıldır Toshiba Satelitte L 70 A 13e laptopumu kullanıyorum.
SSD takip win 10 temiz kurunca birçok sorun yaşadim ve hala çözemediğim sorun 'toshiba gesture ccontroller ' adli toshibanin kendi uygulamasi. Toshiba kendi sitelerinide kapatmış dynobook adli sitede bazi eski driverlar var ama bazılari inmiyor bile .acaba bu sorunu yaşayan varmi ?Nasıl çözüm geliştirdiniz?
Ben şahsen çok seviyordum uzaktan hareket algılamasını dizi film izlerken sağa kaydirinca uygulamalar arasi geçiş vs bir çok faydasi vardı
Olurda DRIVER sorunu yaşayan arkadaşlar olursa diye laptopun Ekran kartı microfon webcam görmedi hiç birini bu sorunları driver booster 8 kullanip çözdüm.Toshibanin kendi sitesinde hiç bir mic webcam vs driveri yok.Olurda başka toshiba kullanan arkadaşlar olursa özelden yazabilirim her türlü yardimi yaparim
Meslek: hardcore öğrenci
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 768 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar