Sıvı Soğutmanın Fanı Yalpalıyor
Arkadaşlar merhaba. Sistemimi 4-5 ay kadar önce aldım. Dragos Vortex V-360 sıvı soğutmam var. En sağdaki fan bazen çok normal çalışıyor, bazense yukarı aşağı yalpalıyor. Bu yalpalama esnasında ses çıkartıyor. Ellemek de istemiyorum masa üstü bilgisayarlardan anlamıyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Leptop Hoparlöründen Gelen Pat Pat Ses Sorunu
Arkadaşlar herkese selamlar. Asus N550JK marka leptopum var. 4-5 senedir kullanıyorum. Son zamanlarda hoparlörde anlayamadığım bir patlama sesi var. Önceden de vardı ses ancak bilgisayara format attıktan sonra bu ses geçti. Aylar sonra tekrar başladı. Bilgisayar soğuk olsun ısınmış olsun bu ses devam ediyor. Ses kalitesinde bir problem yok. Ayrıca her pat sesi çıktığında oynadığım oyunda anlık fps drop giriyor. Bilgisayarın sesini kapatıyorum ancak oyun gene droplanıyor. Yani ses çıktığı için değilde sorun neyse aynı zamanda ses çıkmasına da sebep oluyor gibi gibi. Kulaklık da taksam harici hoparlör de kullansam bilgisayarın hoparlörünü de kullansam bilgisayarın tüm sesini de kapasam sonuç aynı. Artık çok rahatsız ediyor. Youtube da video izlerken de oluyor oyun oynarken de. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 315 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım