C'den sonra hangi dil
Temel C bilgim var, terminal kullanımını vs öğrendim.Ve mobile apps Ler konusunda çalışmak istiyorum en azından freelance iş istiyorum bu konuda.Sizce hangi dile yönelmeliyim ?
Q60t panel oynaması
Arkadaşlar daha bir saat önce servis kurdu televizyonu, alt tarafta panel açıklığı var.alt tarafta panel oynuyor çok ufak bu normal mi ben ne yapmalıyım servisi arayıp sormalı mıyım lütfen yardım edin?
Hangisi
Samsung 55 q60t
Philips58pus8505
Sony kd-55xh8196
Philips pus8505
Bu modeli herkes gibi bende araştırıyorum ve ayrıca şu 2 modelide düşünüyorum Samsung q60t ve sony55xh
8196, ve bir sorum daha var maksimum 4 taksit durumu her yerde geçerli mi
5 bin 8 bin arası tv
Merhaba benim bütçem 5 bin 8 bin arası ve dayanıklı sağlam tercih edilen bir model önerisi istiyorum araştırdığımda 55q60t modelini gördüm Samsung'un. film izlemeyi severim oled tercihi istemiyorum. 55 inç veya 50 inç olabilir yani internete bağlanmayı netflixi YouTube felan benim için yeterlidir güçlü model olması benim için yeter.
Öncelikle iyi akşamlar dilerim herkese burda ben ekonomi okuyorum yazılım öğrenmeye başladım ilgim olduğu için son 2 haftadır ilk html css öğren dediler öğreniyorum ama bu diller web sitesi yapmak içinmiş.Ama web sitesi yapmayı istemiyorum pek.
daha çok mobil uygulama kısmına yönelmek istiyorum web sitesi yapmayıda öğrenmek isteyebilirim ama ilk mobil uygulamalar hedefim.
sizce bu dilleri öğrenmeye devam etmeli miyim html css sonra htm5 css3 sonra javascript gerekiyor. zaman sıkıntım yok başka bölüm okuyorum hobi olarak zamanım bol sizce ne yapmalıyım?html css onları öğrendikten sonra ilerde mi c öğrenmeye başlayayım yoksa direk html css bırakıp c öğrenmeye geçeyim mi?
Online hazırlık
Hazırlığı başlayan var mı arkadaşlar
Günlük kaç saat işliyosunuz? 8 saat felansa ingilizce için çok fazla olur bence
|
Kyk meselesi önemli
|
Kyk başvurmaya gerek var mı
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 956
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 48.899 (Bu ay: 347)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 439 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar