![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
temel kavramlar konusunu bir türlü anlayamadım
arkadaşlar benim matematik temelim yoktu bu yüzden antrenmanlarla matematik çözmüştüm ve bitirdikten sonra bu hafta tyt matematiğin ilk konusu olan temel kavramlara geçtim geçmesine ama YouTube’dan o kadar konu ile ilgili videolar izlediğim halde yine anlamadım ve bu durum canımı çok sıkıyor. ne yapmam lazım bilmiyorum çok zor sorular ve anlaşılmayan bu konuyu nasıl yapabilirim.
Annsjskkskkdkdkkd
yani şöyle devam ediyor bu kadar güzel mi bu durumda ben sana bir şey yoktur inşallah
KHO intibak eğitimi
intibak eğitim süreci nasıl geçiyor ve harp okulunda koğuşlar nasıl ve bizi neler bekliyor
YKS sınavına 6 ay kaldı
6 içinde düzenli ve verimli bir şekilde çalışırsam yetişir mi konular. ayrıca kendimi çok tembel hissediyorum ve çok oyalanıyorum telefonda ve epey vaktimi alıyor ne yapmam lazım.
göz çizdirenler harp okuluna girebilir mi
arkadaşlar benim iki gözümde miyop toplam 3 e yakın diye biliyorum. tam hatırlayamıyorum sayılarını. neyse bende harp okulunu çok istiyorum rüyalarıma kadar giiriyor. sonra göz kusurlarım aklıma geldiği zaman üzülüyorum giremeyeceğim diye. son 1 senedir gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum ama şöyle bir duyumda aldım, çizdirenler giremiyor deniyor bu seferde gözünü çizdiren arkadaşlarım girdi diye de söylenti duydum ne kadar doğrudur da orası. çizdirenler alıyorlar mu almıyorlar mı.
matematiğim bildiğiniz sıfır
beyler benim matematiğim bildiğiniz sıfır. en son ilkokulda çalışmayı bıraktım. çünkü bizim ilkokul hocası çok ayrımcıydı ve çatlağın tekiydi neyse orası da ayrı bi konu.
bu yüzden küçüklüğümden beri matematiğe karşı bi önyargı oluştu. seneye de üniversite sınavları var. bugünden aralıksız tabiri caizse köpek gibi çalışmaya başlasam sıfırdan başarabilir miyim. yani 1 sene içinde tüm matematiği kavrayıp derinlemesine çözebilir miyim.
korkuyorum matematikten.
okulda resmen eziliyorum
Dengyuhfddhhhhhgöv givticexşrxşrxşexşşxsşeşxşexlrxlrkxkekeckekcrkcrkckrlcrlclrclrclr
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.686 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)