Kenshi En İyi Türkçe Yama
Kenshi En İyi Türkçe Yama
Steamdeki en iyi Türkçe yamadır buraya bırakıyorum
Çeviri yüzdesi = %100
Çeviri yapan Kepoid 'e teşekkürler.
Yama Linki =
Kenshi/mods klasörüne çıkartma sağlayın sonrasında oyunun launcherinden aktife edin oyun diliniz English olması gereklidir
Bu adreste olan Türkçe Yamayı atacak arkadaş varmı diğer diğer forumda yayınlanan yamalar tam çevrilmemiş ama bu yama çevrilmiştir bu yamayı steamdan yükleyip atacak koca yürekli arkadaş var mı ?
Eu4 Türkçe yama hemde %100 çevirecek varmı koca testisli kişi ? hemde ücretsiz translate de olur ama yeter ki %100 olsun
Malum grubu beklersek sakallarımız ağırayacak
Türk Net Kullanıyorum Bu Hatayı Veriyor
Her google'yi açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum ben robot değilime tıkladığımda geçiyor amma velakin bazen bana trafik lambası,araba gibi şeyler soruyor ve bu beni rahatsız etmeye başladı lütfen bana yardım edecek birisi var mı ?
Not=1000 mpbs internet var (Türknet).50 mbps internet var TT ama öyle bir şey yapmıyor Türknet'te sorun var yardımcı olacaklar varsa şimdiden teşekkürler.
Türk Net Kullanıyorum Bu Hatayı Veriyor
Her google'yi açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum ben robot değilime tıkladığımda geçiyor amma velakin bazen bana trafik lambası,araba gibi şeyler soruyor ve bu beni rahatsız etmeye başladı lütfen bana yardım edecek birisi var mı ?
Not=1000 mpbs internet var (Türknet).50 mbps internet var TT ama öyle bir şey yapmıyor Türknet'te sorun var yardımcı olacaklar varsa şimdiden teşekkürler.
Türkçe yaması düzgün olan oyun önerisi rpg
1.70 1.69 1.65 gibi sürümler yok sahibi 1.64 bırakmış lütfen bir el atın
Gta 4 kasıyor
dedim nostalji yapayım girdim Steam'den önceden aldığım oyun bir baktım complete sürüm olmuş. neyse açtım en yüksek ayara aldım kasıyor , en düşük ayara aldım kasıyor. dedim bu nasıl oyun
lütfen yardım edin
sistem
rx 580 8 gb
i3 8100
16 gb ram
Türknet abonelik nasıl iptal ederim?
Arkadaşlar abone değilim ama müşteri hizmetleri numarası ile türk.net sitesine girebiliyorum kimliğimi verdim nasıl iptal edeceğim ?(sözleşmeyi imzalamadım) 16.11.2020 kaydım var dediğim gibi türktelekoma geçtim ama hala aynı mesaj otomatik atılıyor heralde sizden ricam bunu nasıl iptal ederim bana söyler misiniz ?
İnternet Kutusu Devletin Olsun
Evet çoğumuzun şikayeti olan internet. Port sıkıntısı, fahiş fiyat , Altyapı sorunları, Kopma sorunu, gibi bir sürü sorun var bu sıkıntıların yaşanmaması için telefon kutularını ISS'lerin ve ankastre kutularının hakkını Devlet alması hepimizin için hayırlı olması lazım çünkü şu canım ülkemde böyle sorunların olması istemeyiz hem yerli olan Türktelekom özelleştirilmiştir artık devletin değildir eskiden olsa bunları dert etmezdik ama artık etmek zorundayız Ben 18 yaşında üniversiteye çalışan bir öğrenciyim ve port sorunu yüzünden internet bağlatamıyorum benim gibi niceleri bu konulardan muzdariptir birde ben İstanbulun göbeği en yüksek nufuslu esenlerdeyim siz bir de Hatay, Mardin, Diyarbakır gibi yerleri düşünün. İnternet hızı bakımından Dünya'da 101; Avurpa'da ise sonuncuyuz lütfen arkadaşlar gelin bu sisteme dur diyelim bu fahiş fiyata bu port sıkıntısına dur diyelim yoksa 101 değil sonuncu olmaya devam ederiz
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 125
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.308 (Bu ay: 269)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun