Makat çatlağı mı hemoroid mi?
Arkadaşlr selam
ben burun estetiği sonrası kabız oldum sanırım ilk tuvalette biraz zorladım ama tuvaletimi yaptım ikinci wc çıkışımda biraz da tutmuştum kanlı ve zor bi wc yaptım.
sonra ki gün ağrısı sızısı oldu wcmi yapamıodum acıdan duramayıp acil doktoruna gittim anestol krem ve dicetel hap yazdı yolladı kullan geçer dedi.
sonra bir genel cerraha gözüktüm hemoroidin var dedi Prakortil krem ve Doxium hap yazdı sıcak su tut geçer dedi kontrol muayenesine gidicem bu cumartesi bu arada lifli yiyorum meyve sebze bol su içiyorum . Bugün 9. Günüm her gün 1 kez tuvalete çıkıyorum yaparken terliyorum bıcak batma hissi olıyor acıyor ama 1. Viteste zorlanıyorum 2. Vitese atınca kendiliğinden çıkıyor zaten ve ağrı sızı olmuyor özellikle yaptıktan sonra sıfır sıkımtı gün içinde %5 bile ağrım sızım yok , hemoroid belirtilerine bakıyorum ama benim rahatsızlığımla alakası yok gibi ne düşünüyorsunuz doktorum yanlış teşhis koymuş olabilir mi veya bu acı gececek mi acaba zamanla ? Yarın doktorumada soracağım.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 105
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 5.979 (Bu ay: 154)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü