Araç seçiminde yardımcı olur musunuz? 2.5m TL
Merhabalar herkese iyi forumlar diliyorum araç alma arifesinde siz değerli forum üyelerinden yardım almak istiyorum.
Öncelikler bütçe 2.5m tl olacaktır.
Araç tercihim sıfır ya da sıfıra yakın yüksek modelli araçtan yana kullanmak istiyorum. 3 kişilik bir aileyiz belki ilerde 4 kişi de oluruz o yüzden hb öncelikli hedefim değildir. Otomatik olması da olmazsa olmaz olacaktır. Araçta lpg düşünmüyorum benzinli olmasını tercih edebilirim, hibrit konusunda çok hakim değilim yorumlarınızı duymak isterim.
Daha önce g - h - j kasa astra kullanmış birisi olarak Opel grubunu ilk etapta değerlendirmek istemiyorum, farklılık iyidir.
Corolla kullandım sorunsuz bir şekilde gayette memnundum ancak hantal bir hissiyatı vardı o yüzden makul seviyede gücü de hissetmek istiyorum.
Süperb aracım vardı, malum dsg arızası başıma geldi. Sıfır almayı düşündüğüm için dsg ihtimaline karşı yine de vag grubu tercih edebilirim. Birde düşük yağ basıncı gibi can sıkıcı bir hata almıştım kronik bir arıza mıdır? tekrar olsun istemem.
Hayatta en beğendiğim araçlar w211 kasa mercedes olmakla birlikte yeni kasalarda o kalitenin olmadığını hissetmekteyim. Şuan için düşündüğüm araçlar
Kodiaq prestige yada sportline (karoq düşünmüyorum) *sıfır
volvo v60 cross country, s90 ikinci el temiz bulunur mu?
peugeot 3008 ( 408, 5008 düşünmüyorum) *sıfır
citroen c5 ac
audi a4 temiz ikinci el
bmw 5.20i
aklıma gelenler bunlar tabiki varsa yine önerilere de açığım. Gönlüm sportline kodiaq dan yana ama yaza doğru yeni kasa gelecek sanırım nasıl olur fiyat ne olur bilmiyorum, v60 cc de çok beğeniyorum ancak hiç premium aracım olmadı yürütme maliyetlerini merak ediyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.175 (Bu ay: 260)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel