![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
MSKÜ Tıp Tutar mı?
YKS yerleştirme sıralamam 19700 geldi. MSKÜ Tıp istiyorum.
Türkçesi 18500
İngilizcesi 19200 ile kapatmış.
Geçen sene sıralaması bir miktar gerilemiş. Bu sene MSKÜ Tıpın altındaki devlet üniversitesi kontenjanları toplam 300 kadar artmış. Sizce tutma ihtimali nedir. Ayrıca üniversite hakkında bilgisi olan biraz beni yeşillendirebilirse sevinirim 😊
İsmini Hatırlamadığım Bir Animasyon
Bundan 10-11 yıl önce izlediğim bir animasyon filmi vardı. Hatırladıklarım çok sınırlı ne kadar arasamda ismini bulamadım. Belki forumda ismini bilen kişiler vardır diye düşündüm.
Aksiyon temalı bir animasyon filmi. Ana karakterimiz filmin başında bir gezegene düşüyor. Robotumsu veya robottu filmdeki karakterler. Filmin başında bir böcekle samimiyet kuruyor ve bu böcek film boyunca kalkana dönüşerek ana karakterimizin kalkanı oluyor. Kalkan dediğime bakmayın aslında ana silah olarak kullanıyor. Arenalarda savaşıyor. Film sonunda yanlış hatırlamıyorsam büyük bir savaş dönüyor. Hatta bu kalkana dönüşen böceğin aynı türden böcekler birleşip bir dev oluyor. Mekan olaraksa çok çorak bir dünyada geçiyor. Umarım aranızdan bilen çıkar ismini. İzlemek için çok heveslendim çünkü :)
Mobil oyunlarımı nasıl tanıtabilirim?
Öncelikle kendimi tanıtayım. Adım Mahmud 15 yaşındayım. Yaklaşık 4 yıldır yazılımla ilgileniyorum. Unity-Python-React Native vs. dilleri biliyorum. Yani çokta acemi değilim. Ben son 1 yıldır işimi artık icrâte dökmeye çalışıyorum. Play Storede yayınlanmış 3 mobil oyum var, yayınlanmayı bekleyen 4-5 projem daha var. Oyun yapması benim için sıkıntı deil önemli nokta ben bunları nasıl insanlara tanıtacağım. Oyunu yayınladığım gibi insanlar koşmayacağına göre benim bir kaç şey daha yapmam gerekiyor. Oyunlarımı nasıl insanlara tanıtacağım. Bu iş Google ADS de reklam vererek mi olur, sosyal medyadan mı yararlanmak olur bilen insanlara sormak istiyorum. Şuan 500tl lik bir reklam verme potansiyelim var. Eğer yatirdiğim paranin bi üst seviyesi karşılık gelirse 6000tl ye kadar reklam verebilirim. Bilenlere soruyorum bu oyunu tanıtma işi nasıl oluyor, nasıl oyunumu insanlara indirtebilirim. Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.
3D Simülatör Oyun Yapma Fikri
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 819 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)