CHP , AKP için ÇALIŞIYOR !
Evet , yanlış duymadınız tekrar ediyorum CHP , AKP'nin oylarının artması için veya iktidarda kalabilmesi için çalışıyor ! Neden mi ? beraber bakalım dilerseniz ?
- Kemal Kılıçdaroğlu'nun Uyuşturucu satıcılarından ve Organ mafyalarından asıl onlardan vergi alın.
- Sözcü'nün Ayasofya için atmış olduğu başlık ( ülkenin %80-90'ı müslüman be kardeşim akıl insaf ya )
- Başörtülü hakim çıkışları vs.
AKP belki de siyasi tarihinde ki en büyük çöküşü yaşar iken CHP gibi köklü bir partinin sağlam bir muhalefet sağlayabiliyor olabilmesi gerekirken böyle saçma şeylerle AKP'den , MHP'den oy verecek adam toplayacakken bunları yapıyor olması sizce tesadüf mü ? bu benim bir düşüncem inşallah yanılıyor olurum.
Yorum yapsana buna da ?
Her zaman ki gibi ilginç içerikler ile karşı karşıyayım ,
Devletin hangi bölmesinde , ne kadar ciddiyetli ne kadar kaliteli ne kadar sağlam bir alanda çalıştığını merak ediyorum ve aynı zamanda hangi maaş bordosu ile hangi eğitimleri görüp bu kadar sağlam arabaları ve yaşantıyı şatafatı elde ettiğini bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak merak etmekteyimdir , eğer ki bir iş adamı veya girişimci yüksek mevkide çalışan birisi olsaydı emin olun merak etmezdim.
( sayfa sahibini ya da sayfa yetkililerini tanımıyor ve reklam yapmadığımı belirtiyorum )
Alaattin Çakıcı - Bahçeli
MHP Lideri Bahçeli:
- "Ülküdaşım Alaattin Çakıcı'ya mafya bozuntusu demek müfterilik , seviyesizlik , rezilliktir." dedi
Yorumlarınız nelerdir ?
- Benim yorumum herkes işini çok iyi yapıyor , biz cebimizi kaşırken Türkçe konuşmayı bilmeyenler bile yurt dışındaki evlerini doldurdular , şimdi de torunlarının geleceklerini hallediyorlar.
Gençlerin siyaset yapması lazım
Evet bu bizzat benim görüşüm aklı , fikri olan bilimi ve ilimi seven din ile iman ile parayı alttan yürütmeyecek , herşeyi dine imana ya da osmanlı padişahlarına ya da Mustafa Kemal Atatürk'e bağdaştırmayacak genç bir nesilin siyaseti lazım bu ülkede , yoksa siz chpden de iyi partiden de çok medet ummayı devam edersiniz çünkü hiçbiri başarılı bir muhalefet değillerdi ve olmayacaklar AKP zaten görüldüğü gibi ülkede iyi bir muhalefet olmadığı için daha çok çok çok uzun yıllar bizimle beraber olacaktır , tekrar söylüyorum bilim ve ilim ile yürüyen , dini imanı para olmayan , dini imanı osmanlı padişahlarını atatürkü kullanmayan bir genç nesilin siyaseti Türkiye'yi kurtaracaktır başka türlü kurtulamaz
Tahin ve pekmez ile...
Halkbank ve Amerika ilişkisi
Merhabalar hepimize iyi öğlenler diliyorum yeni haberler ile karşınızdayım yorumu olan veya detaylı bilgiye sahip kişiler , Trump seçilmezse Biden iyice bunu eşeleyeceğini öğrenmiş oldum yorumlarınız nelerdir ?
https://www.nytimes.com/2020/10/29/us/politics/trump-erdogan-halkbank.html?smid=tw-share
Gençlik Kollarında olanlar
Arkadaşlar ülkemizin şuan ki durumu görüldüğü gibi sıkıntı da ve gençlik kollarında olan arkadaşlara sorularım şunlar iyi partide veya chp'de falan gençlik kolları durumları nasıl gerçekten chp'ye akın var mı denildiği gibi seçimde akp yok olacak mı meraklar içindeyim açıkcası.
YKS2020 Net Kaç K
|
sadece düşünüyorum çünkü onsuz ölemem. |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 83
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.967 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 301 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic