Yurtdışından alınan telefonun IMEI kaydı
Merhaba,
Erasmus ile Polonya’ya geldim. Kendime iPhone 14 pro alacağım. Dönüşüm şubatta olacağı için kayıt ücreti 6090 TL olacak.
Ben telefonu alır almaz zam gelmeden kayıt yaptırmak istiyorum. Ülkeye giriş yapmadan da telefonu kayıt edebiliyor muyum?
deneyen oldu mu?
Sokaktaki bu işaretler ne anlama geliyor?
Arkadaşlar bugün Türk Telekom'dan ekipler gelip sokağa şu şekilde işaretler bırakmışlar.
Twitter'dan sordum, aradılar bizim abonemiz değilsiniz Turknet ile konuşmalısınız diyip cevap vermediler bunun ne olduğu hakkında.
İşin ilginç yanı bizim sokak boyunca var bu işaretlerden ama diğer hiçbir sokakta yok, acaba VDSL altyapıyı Fiber'e mi dönüştürecekler?
Turknet Superonline altyapısını kullanacak mı?
Turknet, millenicom gibi superonline ile anlaşır mı?
Superonline fiber protokol sonrası ne kadar sürede gelir?
Merhaba,
Ben şehir dışındayken apartmana Superonline yetkilileri gelip fiber altyapı ister misiniz, belediye kazı iznini verdi diye sormuş. Yöneticimiz isteriz diyip bir takım şeyler imzalanmış.
Buradan sonra süreci takip etmek için ne yapabilirim? Tahmini ne kadar sürede gelir? Zaten bizim sokağın arkasında önünde var fiber. Uzak değil yani.
Horizon 5 premium eklenti yığını p2 hesapta da kullanılabilir mi?
Xbox kontrolcü sol analogta takılma hissi
Merhaba, Xbox Series X'in içinden çıkan kontrolcüyü kullanıyorum. Sol analoğu hareket ettirirken, ufaktan takılıyormuş gibi hissettiriyor. Sağ analog pürüzsüz hareket ederken sol aynı pürüzsüzlükte değil.
25/07/2022 tarihine kadar garantisi var cihazın, servise göndermeden önce deneyebileceğim bir şey var mı?
GameSatış'tan hesap alınır mı?
Arkadaşlar almayı düşündüğüm hesaplar:
Satıcı yorumları çok olumlu. Ama şimdi bu olay PC'de ki bir sürü kişiye satılan çalıntı Steam hesapları gibi mi? Yanlış duymadıysam Xbox'ta çalıntı hesap kullanınca cihazımız banlanabiliyormuş doğru mu?
Sizce alınır mı?
Turknetten gelen SMS
Düşen hat değerleri ve Çok sayıda CRC HATASI (SNR MARGIN)
Arkadaşlar merhaba, ben 1 Nisan günü 50 Mbps pakete geçiş yaptım. İlk birkaç gün hiç sıkıntı yoktu. Hat değerlerim aşağıdaki gibiydi:
Sonra ne olduysa internet gitti geldi SNR Marginde çok büyük düşüş yaşadım. Hat değerleri aşağıdaki gibi değişti:
Artık hat bir süre sonra(bu süre tamamen şansa bağlı, bazen 10 gün bazen 10 dakika) hat sapıtıyor ve deli gibi CRC hatası alıyorum. Hiçbir siteye, uygulamaya giriş yapamıyorum. DSL kablosunu çıkarıp takmadan da düzelmiyor.
İlk aradığımda 50 Mbps alıyorsunuz hatta sorun yok dediler. Israr etmem sonucu arıza kaydı oluşturdular. Sizce bu düşüşün ve sorunun nedeni ne olabilir? Ne yapabilirim?
Yurt dışından Xbox Series X Alınır mı?
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 186
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.726 (Bu ay: 241)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 96 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar