Ortalamayı son sene 3 yapmak
Merhabalar ben siyaset bilimi ve uluslarası ilişkiler okuyorum aynı zamanda hukukla çift anadal yapıyorum. Çift anadala başlamadan önce siyasette ortalamam 3.53 tü. Başlayınca haliyle düştü şuan 2.76 ve bu sene son senem. Çok çalışıp bunu 3 yapabilir miyim? Bir sene kaldığı için korkuyorum açıkçası ama alacağım derslerin çoğu seçmeli ders zaten.
Derslerin tamamına girmeden hukuk okumak
Merhabalar.. ben hukukla çift anadal yapıyorum. Ders programım inanılmaz yoğun haftada 6 gün sabahtan akşama dersim var. Hukukta devam zorunluluğu yok ama kendi bölümümde var. Çalışmaya vaktim kalmadığı için hukuk derslerine bazen girmesem diyorum.. yeni başladı okul ilk 1 ay gireyim somra vize dönemi başlıyor o zaman girmem ders çalışırım diye düşünüyorım.. sizce çok mu zor derslere girmeden derslerden geçmem?
Başkent hukukla çift anadal vs mülkiye
Şuan bir vakıf üniversitesinde siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okuyorum. Şuanki ortalamama bakılırsa hukukla çift anadal yapabilirim. Yani hem hukuk hem siyaset bilimi okuyabilirim. Ancak hukuğun prestijini yitirmesi ve benim hukukla çift anadal yapsam dahi “uluslararası ilişkiler” alanıyla ilgili iş yapmak istememden dolayı acaba bu ortalamayla mülkiyeye (yani ankara siyasal) yatay geçiş mi yapsam diye düşünüyorum. Mülkiyeye geçersem uluslararası ilişkilere geçeceğim. Sizce ne yapmalıyım? Hukukla çift anadal mı? Mülkiyeye yatay geçiş yapmak mı?
Başkent hukukla çift anadal vs mülkiye
Merhaba arkadaşlar. Şuan bir vakıf üniversitesinde siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okuyorum. Şuanki ortalamama bakılırsa hukukla çift anadal yapabilirim. Yani hem hukuk hem siyaset bilimi okuyabilirim. Ancak hukuğun prestijini yitirmesi ve benim hukukla çift anadal yapsam dahi “uluslararası ilişkiler” alanıyla ilgili iş yapmak istememden dolayı acaba bu ortalamayla mülkiyeye (yani ankara siyasal) yatay geçiş mi yapsam diye düşünüyorum. Mülkiyeye geçersem uluslararası ilişkilere geçeceğim. Sizce ne yapmalıyım? Hukukla çift anadal mı? Mülkiyeye yatay geçiş yapmak mı?
Hukuk ile çift anadal yapmak?
|
Hukuk bölümü
|
Prestij için hukuk okumak
|
Prestiji için hukuk okumak
|
Karında nabız atması
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 40
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.408 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar