Wi-Fi Bağdaşlaştırıcısı
Eski bir dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve son 1 yılda bu sorunla karşılaşmaya başladım. Sorunum bilgisayarı ilk açtığımda hız testinde 2mbps download gösteriyor ama aynı zamanda 5mbps'a kadar upload gösteriyor. Bunu düzeltmek için aygıt yöneticisi>>ağ bağdaşlaştırıcıları'na girdikten sonra Wi-Fi adaptörümü seçip sürücüyü güncelleştir diyorum. Ardından bilgisayarımdaki sürücülere göz at>>bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver'e tıklıyorum. Orada gözüken tek bağdaşlaştırıcı olan "Broadcam 802.11n Ağ Bağdaşlaştırıcı"yı yüklüyorum. Ardından tekrar bu sayfaya gelip uyumlu donanımları göster seçeneğini kapatıyorum ve "Broadcam 4321AG 802.11a/b/g/darft-n Wi-Fi Adapter"ı seçiyorum ve yaklaşık 20mbps download alabiliyorum upload hızım yine aynı 4-5mbps oluyor. Sıkıntım şu ki bunu her bilgisayarı açmamada yapmam gerekiyor. Bunu tamamen çözmemin bir yolu var mı. Veya bazı forumlarda görüyorum not defterine birkaç kod yazıp onu farklı bir şekilde kaydediyorlar ve çalıştırdığında sorununu çözebiliyor onun gibi bir şey de olabilir.
Rocket League Açılmıyor
Daha geçen gün satın aldığım Rocket League oyununu yükledim ve açılırken sorun yaşadım çözmek için başlatma seçeneklerinde "-dx9" yazdım ve düzeldi daha sonra oyuna dün 2.5 GB'lık bir güncelleme geldi ve oyun açılmamaya başladı. oyuna "-dx9" yazarsam oyunu oynaya basınca açılır gibi oluyor ama windows çubuğuna gelmiyor daha sonra tekrar oyna tuşu çıkıyor. Eğer "-dx9" yazmazsam oyun önce windows çubuğuna geliyor daha sonra 4-5 saniye sonra siyah veya beyaz bir ekran geliyor ve oyun çalışmayı durduruyor. Bunu çözmek için neredeyse bütün yöntemleri denedim fakat hiçbir şekilde oyunu açamadım. Not: Windows 8.1 kullanıyorum ve en güncel sürümde. Ekran kartında herhangi bir güncelleme eksiği yok. Oyunu başlatma seçeneklerinde "NoStartUp" yazdığımda aynı çökme sorununu veriyor. Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedim fakat birşey değişmedi. Aynı zamanda belgelerim kısmandaki rocket league klasörünü de silip tekrar girmeyi denedim ama yine giremedim. Aynı zamanda bu denemelerin hepsinin ardından oyunun dosya bütünlüğünü de kontrol ettirdim ve 1 dosya eksik çıktı onu yükledi ama hala girmiyordu. "dxdiag.exe" ' de yazana göre bilgisayarım Directx 11 sürümünde. Herhangi bir driver eksiği yok ama eğer gözden kaçırdığım bir şey varsa yazabilirsiniz onu da kurmayı denerim. İsterseniz sorunun ne olduğunu anlamanız için videosunu çekip atabilrim.
İsmini bilmediğim oyun (PS ve PC için)
2-3 Yıl önce bir yakınımın Playstation'unda oynadığım bir izometrik bakış açılı bir uzayda geçen oyun vardı. Oyunda 4 kişiye kadar oynanabiliyordu ve turret, ölen arkadaşı çağırma, mermi gibi şeyleri çağırmak için L1'e(tam hatırlamıyorum tuşu) basıp yön tuşlarından komutlar yazıyorduk oyun bilgisayar için de var olması lazım oyunun adını biliyorsanız söyleyebilir misiniz ?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.869 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun