Rimworld Multiplayer Türkiye
tek bir dünya üzerinde yüzlerce oyuncunun birlikte ayrı ayrı koloni kurup, aralarında ticaret, savaş vs. yaptığımız rimworld together modunun birlikte oynayabilmek için discord sunucusunu kurduk. ilgisini çeken davetlimizdir
Wartales, Türkçe yama
2 gündür kaliteli bir wartales türkçe yaması üzerinde çalışıyorum, muhtemelen 1 hafta içerisinde yayınlamış olacağım, bu konu altında beklemede kalabilirsiniz
FCPGA988 COOLER
Merhaba elimde eski model i7-3630qm işlemci var. Buna uygun soğutucu arıyorum lakin kararsız kaldım. Önerebileceğiniz soğutucu var mı?
Merhabalar,
Soldaki Kart : ASUS PRIME Z590-P WIFI 5133(OC)MHz DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP ATX Anakart
Sağdaki Kart : ASUS ROG MAXIMUS Z590 XIII APEX 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 WIFI ATX Anakart
İkisinin özelikleri anladığım kadarıyla aşağı yukarı aynı olmasına rağmen, neden birisi 2500 , birisi 5000 tl?
Beni aydınlatır mısınız?
Merhaba arkadaşlar
Z490 anakartım 5.0Ghz ram desteği sağlıyor
İşlemcim 3.Ghz ram desteği sağlıyor
ben buna 5.ghz ram taksam işlemcinin hızına göre mi çalışır yoksa anakart ın hızına göre mi ?
araştırdığımda;
kimisi, İşlemci ram hızının önemsiz, Ram hızını belirleyen faktörün anakart olduğunu söylüyor.
kimisi, anakartın desteklediği ram hızı ve taktığınız ramin hızı ne kadar olursa olsun sonuç itibari ile işlemcinin hızı ile çalışacağını söylüyor.
birisi lütfen beni bu çıkmazdan kurtarıp sebepleriyle birlikte ramin hangi hızda çalışacağını söyleyebilir mi?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.995 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware