Crucial P5 Plus alınır mı?
Arkadaşlar merhabalar, amazon.com üzerinden 1tb P5 plus buldum fiyatı uygun geldi.
Acaba kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi, iyimidir, sorun yaşarmıyım, ne şekilde kullanmalıyım dersiniz?
Bi güç kaynağı önerisi alabilir miyim?
Arkadaşlar, eski bilgisayarım için 600/650W güç kaynağı almak istiyorum, sorun çıkarmayan cüzdan dostu ideal bi öneri alabilir miyim lütfen?
Corsair, thermaltake, yada coolermaster gibi markalarla ilgileniyorum, şimdiden teşekkürler.
Western Digital My Book
Arkadaşlar annemin kullandığı bir harici disk olan WD My Book (WDBFJK0020HBK-EESN) sanırım 2tb Pc'ye bağlandığında görünmüyor.
Sağ altta donanımı güvenle kaldır seçeneği var yalnız, kendi bilgisayarıma bağladım, yeni donanım sesi geldi, bilgisayyarımı açtım ama orda görünen bir disk yoktu.
ve yine sağ altta donanımı güvenle kaldırma seçeneğini gördüm, kaldırırken bir hata vermiyor sadece neden içeriğine ulaşamıyoruz onu anlamadm.
Cihaz kısa bi süre önce çalışıyordu.
şimdiden teşekkür ederim.
Pc açılmıyor, yardımınıza ihtiyacım var.
Arkadaşlar geçen hafta yeni kasa ile ekran kartı aldım, geçen gün montajı bitirdim pcyi çalıştırdım,
bütün gün normal bi şekilde çalıştı gece oldu kapattım.
Ertesi gün çalışan pc bi daha çalışmadı.
Gözlemlediğim olaylar;
Pc elektrik alıyor, fanlar döner halde fakat monitöre gelen görüntü yok.
şunları denedim; farklı hdmi kablolarıyla ekran kartı ve anakart üstünden bağladım sorun çözülmedi,
ram modüllerini çıkartıp başlatmak istedim olmadı,
bios pilini söktüm oda olmadı, statik elektriklenmeyi boşalttım oda işe yaramadı.
Monitör çalışıyo şuan laptop bağlı diğer hdmi kablolarıyla da burda da denedim sorun yok,
bana bi fikir verin deneyeyim.
Ekran kartı çalışmayı durduruyor sanki?
|
Nvidia GeForce Experience kullanıcıları
|
Güç kaynağında cızırtı var??
|
Corsair H100X - Aorus X570 Elite
GG! |
Kasa: Corsair 4000D Airflow Anakart: Aorus X570 Elite İşlemci: Amd Ryzen 5 3600 İşlemci soğutucu: Corsair H 100x 240mm aio Ram: Gskill 2x8 gb 3200Hz Ekran kartı: Aorus radeon Rx 5700 xt 8Gb Psu: Corsair Tx 750M Ssd: Crucial P1 1tb M.2 Monitör: Samsung Lc27hg70 Klavye: Corsair K95 platinum cherry mx speed Mouse: Razer Mamba Elite Headset: Razer Electra V2 analog |
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 103
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 8.999 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware