Hangi dersleri seçeceğim?
Selçuk Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği’ni kazandım. Ders kayıtları başlamış. Hangi dersleri seçmem lazım? Bu konuda hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
FİZİK
MATEMATİK ANALİZ VE ANALİTİK GEOMETRİ
BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. GİRİŞ
FİZİK-I (YM)
MATEMATİK-I (YM)
PROGRAMLAMA (YM)
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH.GİRİŞ (YM)
KİMYA (YM)
YABANCI DİL 1
TÜRK DİLİ 1
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1
Haliç Elektrik-Elektronik
Haliç düşünüyorum eğitimi nasıl?
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şubeye gidip muayene olup erteletmem mi gerekiyor? Aman sonra ünideyken askere çağrılmayalım.
Tercihler nasıl olacak?
Tam 200k dayım 170-180k daki bölümlere tercih yapabilir miyim? Sıralamalar kayar mı yoksa geçen sene kaçla kapattıysa onunla almaya devam mı eder? Kusura bakmayın bu konuda cahilim.
Arkadaşlar çok acil bakın lütfen :(
Arkadaşlar mesire alanında cümbür cemaat otururken amcam arabayı al git bardak al gel dedi araba park halinde kaldırırken debriyajı kavrayamadım çok berideymiş kavrama noktası işte araç öne kaçtı çok yavaşça kaldırıma dayandı öyle kalktım baktım tamponda bu çatlak var bana eski çatlak gibi geldi çizikler var çatlağın orda bence eski ama üstüme kalır diye korkuyorum bakar mısınız bu çatlak eski mi?
Ağlayacağım lütfen cevaplayın
Arkadaşlar 1 senelik tüm emeklerim boşa gitti. 17 bin lira özel hocalara gitti. Bu kadar zor soran ösym kuruluşunu skeyim. Neyse skillmiş gtün davasını çalmayalım.
60 tyt 25 ayt sayısal ilk 200 bin gelir mi?
199 bine bile razıyım lütfen rahatlatmak için yazmayın gerçekten girebilir miyim?
hedefim bir elektrik elektronik mühendisi olup dükkanımızda projeleri çizmekti.
Türkçe 30 net bekliyorum
Oradan buradan 15 kadar soru kontrol ettim hepsi doğru tahminim. 30 net bekliyorum. Sosyalden 9 net, fenden 14.5 netim var. Matematikten 15 soru işaretledim 14 ünden eminim. Sizce nasıl yapmışım bu zorluk düzeyinde?
Türkçe yalın kat sorusu
Evet arkadaşlar cevapları alalım.
Tekrar yetişir mi?
Fizikten Elektrik2
kimyadan genel tekrar
biyoloji sistemler tekrar
matematik integral
arkadaşlar bunlar iki güne tekrar için yetişir mi? Konuların hepsini biliyorum ama unuttum galiba sınavda aklıma gelmesi için.
Siftahı ben yapayım.
AYT fizik:
• Fotoelektrik-Compton
• Elektromanyetik Dalgalar
• Düzgün Çembersel Hareket
• Basit Harmonik Hareket
• Fiziğin Teknolojideki Kullanım Alanları
• Radyoaktivite
ÖSYM bu konuları çok seviyor arkadaşlar. Kesin çıkar. Diğer dersleri de tecrübeli arkadaşlar yazsın.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 172
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.365 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar