Yapay Zeka ile Girişimcilik
Herkese merhaba ben ZTECH Eğitim Teknolojileri kurucusuyum. Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde çocuklara teknoloji eğitimleri veriyoruz. Eylül ayında başlayacak tamamen ücretsiz harika bir eğitim fırsatı sunuyoruz.
Çocuğunuzun Yapay Zeka ile Girişimcilik eğitimini almasını isterseniz donanım haber'e özel ayırılan kontenjan için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli.
Yapay Zeka ile Girişimcilik
Herkese merhaba ben ZTECH Eğitim Teknolojileri kurucusuyum. Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde çocuklara teknoloji eğitimleri veriyoruz. Eylül ayında başlayacak tamamen ücretsiz harika bir eğitim fırsatı sunuyoruz.
Çocuğunuzun Yapay Zeka ile Girişimcilik eğitimini almasını isterseniz donanım haber'e özel ayırılan kontenjan için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli.
ÜCRETSİZ KODLAMA EĞİTİMİ 1 AYLIK
Merhaba dostlar. Benimde ekip içerisinden bulunduğum online kodlama okulumuz Türkiye geneli ücretsiz bir eğitim kampanyası yapıyoru. 6-16 yaş arası öğrencilere online 4 haftalık ücretsiz kodlama eğitimi verilecek. Katılım gösteren tüm öğrenciler sertifika alabilecekler. Kendi çocuğu olan veya kuzeni yeğeni olan dostlar faydalanmak isterse aşağıda ücretsiz eğitimin duyurusunu paylaşıyorum. Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde geliştirilen bir eğitim programı olduğu için gerçekten çok faydalı bir program.
Ücretsiz kayıt için:
HONDA HRV ELEGANCE PAKET
Arkadaşlar merhaba bu araçtan satın aldım internette bu paket hakkında pek bilgi olmadığını gördüğüm için bir tanıtım videosu çektim. Ayrıca burada siz değerli dostlarımdan merak edenler olursa diye sorularınızı cevaplamak isterim.
Araç hybrid ve gerçekten yakıtı çok az bazen 2 bazen 3 litre civarı yakıyor şehir içinde ortalama 4-5 arası gidip geliyorum.
Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi serviste deri koltuk ve deri direksiyon yaptırmanızı muhakkak öneririm aracı daha elit gösteriyor. Ayrıca japon arabası olduğundan yalıtım yaptırırsanız alt tarafa kabine neredeyse hiç ses almıyor. En boş paketi olmasına rağmen ağzına kadar dolu bir model, kablosuz şarj, otomatik kararan ayna, sis farı, piano black dokunuşlar, otomatik bagaj vs dışında aradığınız her özellik, güvenlik donanımları mevcut. Arka koltuk genişliği muazzam.
Bunlar artıları eksileri yok mu derseniz. Bagaj gerçekten çok küçük 2 çocuklu aileyiz şehirlerarası yolculuklarda zorlanıyoruz. Ancak magic seat olayı ile işi kurtarıyor. Detayları görmek isterseniz videodan takip edebilirsiniz.
Kulaklık Çekilişi Fırsat
Kablosuz Kulaklık çekilişi. 59 tl lik piranha kulaklık kazanma fırsatı.
Bim Aktüel Kablosuz Kulaklık 109tl
Merhaba arkadaşlar 27 kasım cuma günü bimden 109 tl ye polosmart kablosuz kulaklık aldım. Almak isteyenler için inceledim.
Ancak elimde daha iyi bir kulaklık olduğu için bunu birine hediye etmek istedim. Bir öğrenci kardeşimize çıkması dileğiyle.
Almanca Öğreten Uygulamalar!
Arkadaşlar merhaba. Pandemide eve kapandık hala evden çalışanlarımız var daha da uzayacak bu süreç. Ben bu süreçte Yabancı Dil uygulamaları ile Almancayı nasıl öğrendiğimi anlattım. Nein, Ja Tschüss dışında sıfır Almanca bilgisine sahip olan ben bahsettiğim uygulamalar ile 5-6 ay gibi bir sürede A1 seviyesini bitirdim. A2 ye doğru gidiyorum. Ancak sindire sindire temeli sağlam yapıyorum.
Hallo, Ich heiße Yunus Emre. Ich bin Lehrer. Ich wohne in Istanbul. Ich spreche Deutsch, Englisch und Turkisch. :)
Çalışma Planımı aşağıdaki videoda anlattım. Umarım faydalı olur.
En Mantıklı 0 Km SUV
Arkadaşlar bugün CHR Hybrid Flame paket aracımızı ekstra aksesuarları ile birlikte 235 bine satın aldık. Bence bu piyasada alınabilecek en mantıklı 0 km sus CHR flame paket. Aracın görünüşü motoru şanzımanı yakıt tüketimi konforu herseye çok iyi ve fiyatıda gayet makul. İnternette çok fazla flame videosu bulamadım bende kendim çekeyim dedim aracı teslim aldıktan sonra tanıtım videosu çektim amatörce. Belki almak isteyen fikir sahibi olmak isteyenlere yardımcı olur.
ANİMASYON YAPMAYI BİLEN VAR MI
|
ANİMASYON YAPMAYI BİLENLER BAKABİLİR Mİ
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 89
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.073 (Bu ay: 125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası