Türknet internet paketi değişikliği.
8 Eylül 2023 tarihinde 50 mbps olan paketimi 100 mbps geçirmek için başvuru talebinde bulundum. 14 Eylül'de evime Türk Telekom ekipleri geldi ve evime hat çektiler. Daha sonra Türknetin Telekom'a santraldan onay vermesi için iletişime geçtiğini ve onay verdiğinde internet hızımın 100 mbps'ye geçirileceği söylendi ama Telekom ekipleri hâlâ onay verdi. 4 gündür bekliyorum. @TurkNetDestek
İstanbul içinde yol bisikleti kiralayan yer
İstanbul içinde yol bisikleti kiralayabileceğim yer. İstanbul içerisinde olduğu süre içerisinde sıkıntı yok. Avrupa, Anadolu yakası da olur.
Razer kraken 7.1 v2 mikrofon sorunu
Arkadaşlar 2 yıldan berri razer kraken 7.1 v2 model kulaklık kullanıyorum. Ama son 2 gündür oyun oynarken vs durduk yere kulaklıktan bir çıt sesi geliyor ve 2 saniyeliğine ya sesim gitmiyor ya da benim sesim bass lı bir şekil de gitmeye başlıyor. razer synapse uygulaması var onu kaldırdım yükledim olmadı. Kulaklığı başka port a taktım o da olmadı. Ne yapmam lazım ?
Twitch den yayın açıyorum ve discord da konuştuğum arkadaşlarımın sesi yayına gelmiyor obs sesi full de ne yapabilirim ?
Obs ses yankı sorunu
Merhaba , obs üzerinden twitch de yayın açıyorum ama sesim yankı yapıyor. Discord da arkadaşlar arasında sorun yok bir kaç video baktım ses denetimi kısmından bir kaç ayar yapıyor geliştirmeler kısmından ama bende geliştirmeler kısmı bile yok ne yapmam lazım
Kulaklıklı mikrofon kullanıyorum ve kulaklığım Usb li bazı arkadaşlar usb li kulaklıklar da bu ayar yok dediler.
obs ses yankı sorunu!
Merhaba , obs üzerinden twitch de yayın açıyorum ama sesim yankı yapıyor. Discord da arkadaşlar arasında sorun yok bir kaç video baktım ses denetimi kısmından bir kaç ayar yapıyor geliştirmeler kısmından ama bende geliştirmeler kısmı bile yok ne yapmam lazım
Kulaklıklı mikrofon kullanıyorum ve kulaklığım Usb li bazı arkadaşlar usb li kulaklıklar da bu ayar yok dediler.
obs ses yankı sorunu
Kulaklıklı mikrofon kullanıyorum ve kulaklığım Usb li bazı arkadaşlar usb li kulaklıklar da bu ayar yok demiş.
Twitch , obs ses yankı sorunu
Kulaklıklı mikrofon kullanıyorum ve kulaklığım Usb li bazı arkadaşlar usb li kulaklıklar da bu ayar yok demiş.
Bilgisayar açılırken siyah ekran sorunu.
Arkadaşlar Xigmatek glare 7A model kasayı kullanıyorum kasanın Power tuşuna bastıktan sonra siyah ekran da kalıyor bilgisayar açılmıyor daha sonra kasanın Power tuşunun yanında bilgisayarı herhangi bir durumda açma kapama tuşu var ona bastığım zaman bilgisayarı siyah ekrandan kapatıp açıyor nasıl düzeltebilirim?
Meslek: http://www.gamerdad.com/blog/
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.672 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar