Baktığımda gigaspeed'i uygun fiyatlı gördüm ancak bundan da uygun fiyatli var mı bildiğiniz? Netgalaksi vardı kapandı mı?
Masaüstü PC açtığımda monitöre bios ekranı gelmiyor
Kasayı açıyorum. Bütün fanlar vs. gayet iyi çalışıyor. Işlemci fanı vs. monitörü açıyorum normal açılıyor ancak HDMI kablo ile bağladım anakarttan bilgi almıyor sanırsam. Yani bios açmak için işte şu tuşa basın der birde anakartin markasinin logosu olur ya o ekran gelmiyor işte. HDMI kablo arizalidir dedim değiştirdim yine aynı. Ramde sorun vardır dedim çıkardım taktım yine aynı. Neden kaynaklandığını anlamadım. Kasaya USB girisine klavye taktım. Klavye isiklidir herhangi bir şekilde ışığı yanmadı. Çalışmadı yani. Bu sorun neden olur aydınlatır mısınız rica etsem. Teşekkür ederim şimdiden.
Laptop fiyatları uçmuş gitmiş. Hiç doğru düzgün indirim falanda olmuyor. 3050ti li laptop fiyat performans bakımından sizce nasıldır? İş görür mü? Oyunlarda tatmin edici performans alabilir miyim? Ne dersiniz?
Baktım biraz ama bulamadım. Daha doğrusu cpu olarak ryzen 7-9 vs. var entegre içinde 780m ama ayrıca harici gpu'da var bu bilgisayarlarda. Ben onu istemiyorum. Fiyat yükseliyor sadece cpu olacak ayrıca entegre gpu bu şekilde.
Ekran TDP değeri de önemli
Yurtdışı sitelerden gaming laptoplara bakıyordum fiyatlar kuruda çevirince 10-15 bin lira dah az bazı modellerde. Üstüne gümrük vergisi de koyunca nasıl oluyor bilmiyorum. Sizce yurtdışından laptop almak mantıklı mı? MSI Cyborg 15 almak istiyordum. Bestbuy Amerika'da 1099 dolar.
Web sitesine kayıt olurken kimlik doğrulama istiyor. Kimliğimle selfie çekiyorum kimliğimdeki yazılar ters çıkıyor. Bunun bir yöntemi yok mu doğru düzgün çıkmasını sağlayacak. Neden oluyor anlamadım.
Şu an kullandığım internet servis sağlayıcı iyi de olsa modeme her reset attığımda ip adresimi değiştiremiyorum. Dinamik ip yok. Dinamik ip'nin yani modeme her reset attığımda ip adresimin değişeceği diğerlerine göre fiyat performans odaklı internet servis sağlayıcı firma önerebilir misiniz?
Tv'yi açtığımda belli bir süre 5-10 dk izledikten sonra görüntü gidiyor. Ama ses var. Televizyonu kapatıp tekrar açtıktan sonra görüntü geliyor yine 5-10 dk sonra görüntü gidiyor. Sorunun kaynağı nedir? Nedne olur?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 105
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.276 (Bu ay: 535)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic