Yazarken Zevk Veren Kalem Önerisi
Selam arkadaşlar. Sınavlar yaklaştığı için ufaktan çalışmaya başladım. Versatil (uçlu) kalem öneriniz varsa alabilirim. Kalemden istediğim 2 şey 50 tl altı olması ve yazarken bana zevk vermesi, kağıtta hareket ettirirken beni fazla yormaması kısaca konforlu olması. Bu fiyata biraz fazla şey istemiş olabilirim ancak böyle bir kalem biliyorsanız yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Çift jaklı kasaya mikrofonlu kulaklık takılır mı?
Öncelikle selamlar. Gamepower Dark Side marka bir kasa kullanıyorum. Bir mikrofonlu kulaklık almayı düşünüyorum ancak kasada 2 jak var kulaklık ve mikrofon olarak. şimdiki kablolu kulaklığımı ses kısmına takınca mikrofonu çalışmıyor. mikrofon kısmına takınca da ikiside çalışmıyor. Yani yeni bir kulaklık alırsam tek bir jakta hem mikrofon hem ses kullanabilir miyim yoksa adaptör şart mıdır?
Gitardan kısa sesler gelmesi
Arkadaşlar gitara yeni başladım. Akorlara yeni alışıyorum hatta daha alışamadım. Sorun şu ki: İnternetten izlediğim insanlara baktığım zaman gitardan dınnnnnnnnn diye uzun uzun hoş bir ses çıkıyor. Bendeki gitarda ise dın ediyor ve öyle kalıyor. O teldeki titremeyi alamıyorum 1 saniye ses alıyorum ardından ses kesiliyor. Neden olur bu durum ve çözmek için ne yapmalı gitardan mı yoksa sorun bende mi?
Minecraft Jitter Atarken Vücudum Komple Titriyor
evet durum bu jitter zaten çok iyi atamıyorum 5 sn attıktan otomatik kesiliyo bi de bu çıktı başımıza sadece parmağımı titretmem gerekirken tüm vücud titriyo ne yapmalıyım
Conquerors Blade Açılıp Kapanıyor
arkadaşlar merhaba 13 ekimden beridir bu hatayı alıyorum conq blade açmayı denediğim zaman steamde 3 saniye açık gözüküyor sonra hemen kapanıyor kısacası launcher açılmıyor ne yapabilirim?
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.566 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun