En Komik Yerli Komedi Filmleri Önerileri ?
Hayatımda izlediğim en komik yerli komedi filmi ''Cinayet Süsü'' adlı filmdir. Sizin de çok güldüğünüz filmler varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Milletçe gülmeye çok ihtiyacımız var
2021 Haziran ayında 20 yaş üzeri herkesin aşılanmasının tamamlanacağını bakanımız açıkladı.
20 yaş üzeri bizim yaş grubumuzun aşılanma konusunda ki düşüncelerini şahsen ben merak ediyorum.
Düşüncelerinizi paylaşmanızı bekliyorum arkadaşlar. Değerli yorumlarınız için herkese Teşekkür ederim.
Yasaklar Bitti. Normale mi dönüyoruz?
Sizce artık iki yıllık mahkumiyetimiz bitti mi? Hayatımıza kaldığımız yerden devam diyor muyuz?
Gelecek düşünceleriniz nedir ?
Şişme oyun parkı kiralama hizmetleri
Hayatın her alanında karşımıza çıkan çocukları sevindirmek adına şişme oyun parkları bulunmaz nimettir. Önce kendi çocuklarımızdan başlayarak sonrasında tüm çocukları sevindirmek kadar mükemmel bir duygu olamaz. İşte şirketimiz bu konuda sizlerin yanında olmakta ve yıllardır bununla ilgili şişme oyun parkı kiralama hizmetleri vermektedir. Birbirinden farklı yaş gruplarına göre farklı ebatlarda şişme oyun alanları ve farklı görünümlerde şişme oyun alanları kurulumlarını profesyonel kadromuz Türkiye'nin her yerinde en iyi şekilde organize etmektedir.
Her yıl yıl içerisinde deforme olmuş ürünlerin yenilenmesi ve gerekiyorsa değiştirilmesi yine firmamız tarafından her sene gerçekleştirilmektedir. Bu anlamda alacağınız veya kiralayacağınız ürünler sıfır olmakta yani ikinci el bir ürün ile karşılaşmayacaksınız. Tüm özel günlerinizde sizleri de şirketimize bekler ve oyun parkları eğleminizi ve hoşça zaman geçirmenizi dileriz
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.924 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic