Oyunlarda FPS Düşüşü
Denediğim bütün oyunlarda fps düşüşü sorunu ile karşılaşıyorum. Bazen 10-15 saniyede bir, bazen 2-3 dakikada bir mutlaka oluyor.
GTAV, oyuna girdikten yaklaşık bir 5 dakika oynadıktan sonra fps düşüşü oluyor ekran donuyor oyun hata vs. vermeden tamamen kapanıyor.
Satisfactory, bilenler vardır. Oyun haritasının tamamında değil, bazı yerlerde oyun ile ilgili değil arkadaşımla birlikte oynarken onda fps düşüşü olmuyor.
My Time at Portia, en sık bu oyunda oluyor. Sistem gereksinimleri az olmasına rağmen oyunu oynarken ekran kartı sıcaklığım 42 Derece sabit 60FPS İşlemci sıcaklığı 35 Derece sistem neredeyse boşta çalışıyor gibi ama inanılmaz fps düşüşleri oluyor 60 dan 13lere kadar düşüyor
Acaba her oyunda oluyor mu diyerek ZULA indirdim ve evet yine fps düşüşü yaşıyorum. Bundan önceki bilgisayarımda 2gb ram ve 1gb ne olduğunu bile bilmediğim bir ekran kartı vardı onda problemsiz ZULA oynayabiliyordum. Yardımlarınızı bekliyorum
Sistem özelliklerim;
AMD Ryzen 2600X
Adata XPG Gammix D10 2x8GB 3000Mhz DDR4 Ram
Galax White 1660Ti GDDR6 6GB 192Bit Ekran Kartı
Asrock B450M-HDV R4.0
Adata SU630 480GB SSD
High Power 700W 80+ PSU
GTA5 Kapanma Sorunu
Bilgisayarım oyunu daha önce sorunsuz çalıştırabiliyordu. Son bir kaç gündür yükleme ekranındaki süre uzadı. İnternet ile ilgili olduğunun düşünüyorum. Yükleme ekranı dışında, oyuna girdikten 5 ila 10 dakika sonra oyun tamamen kapanıyor. Bilgisayar masaüstüne dönüyor bir hata kodu yada çalışmayı durdurdu gibi hatalar karşıma çıkmıyor. İnternette araştırdım fakat bütün sorunlarda X hatasını verdi gibi durumlar söz konusu benim sorunumda hiç bir hata olmadan tamamen kapanıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Lekeli Dogo Argentino
|
Gta5 Rockstar Logosundan Sonra Kapanıyor
Klima yardım
|
Iphone Muud İptal Etme
|
Kraliçe Karınca Türü
R5 2600X ve 1660Ti oyun sırasında görüntü gidiyor
|
KASA ÇALIŞIYOR GÖRÜNTÜ GİDİYOR
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.730 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware