Sahibinden dolandırılma?
Herkese selamlar. Bu ayın 6 'ın da İngiltere deki bir siteden Kart vs aldım. 650 tl tuttu. Kendi yurtiçi kargosu falan 800 etti. Ondan sonra bu belirteceğim ana kadar da benden para alınmadı. Şimdi asıl olay şu; sahibinden üzerinden bana satmış olduğum bir ürün ile ilgili mesaj geldi. E posta 'mı istedi. ( Uzun zamandır burada satış yapmadığım için, Elektronik güvence ile ilgili formulü değişmiş sandım ). E posta'yı verdim. Daha sonra onay linki geldi mi dedi ve maalesef ona da tıklayıp, gerekli bilgileri girdim. 20 Dakika sonra kartımdan 92 dolar çekildi ve üstüne de Kambiyo gider ( Yada ) gelir vergisi alındı. İkisi aynı an da kullanmış olduğum kart hesabından çekildi. Bu yaşadığım olay ayın 12 'in de oldu ve o günde param çekildi. Ürün Transit 'te görünüyor. Ne olur olmaz diye kartı kapattırdım. Anlamak istediğim şey şu; eğer vergi alınmış ise sıkıntı yok. Ancak kartımdan bu para çalındı ise bunu nasıl geri alabileceğim. Sahibinden iletişim bizlik bir şey yok diyor. Banka işlemleri inceleyip sms ile bilgilendireceğiz diyor. Ne yapmalıyım hakkımı eğer çalınmış ise geri almak için?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 99 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun