Gigabyte M27Q ve Mac Mini sorunu
Merhabalar,
2 gün önce Gigabyte M27Q monitörünü satın aldım. Fakat birden fazla problem var. İlk olarak herhangi bir oyuna girdiğimde bir süre sonra mouse ve klavye hareketlerini algılamamaya başlıyor sistem. Mesela LoL'de skill kullanamıyorum. İkincisi LoL'de 100'e yakın FPS almama rağmen aşırı donma durumu oluyor, karakter titriyor resmen. Üçüncüsü ise çoğu kişi Display ayarlarından monitörüne ayar çekiyor fakat ben çekemiyorum. Aşağıda bıraktığım gibi gözüküyor ekran ayar yapamıyorum. Mouse ve klavye monitörden mi kaynaklanıyor ona emin değilim.
Sistemim;
M1 Mac Mini
Gigabyte M27Q 2K
Philips Gaming Mouse
HP Kablosuz Klavye
AMD Freesync açık.
Sevgilimi öpünce tersliyor
beyler ciddi olarak anlatıyorum, troll olarak nitelendirecekler vs. şimdiden görüşünü belirtmesin.
3 yıllık bir ilişkim var, araya bir sürü olaylar, ayrılmalar girdi. konu şu; sevgilimi ne zaman öpsem, veya benzeri hareketler yapsam "eski flörtlerine/sevgililerine konuştuklarina da böyle yapiyordun değil mi" diyip tersleyip kavga ediyoruz. yok yere açıyor bu muhabbetleri. cinsel hayatımız 0 bu yüzden, napmalıyım? edit: kendi de bu tarz şeyler yaptiğinda bi anda çekiliyor ve tersliyor beni.
yaşlarımız 22 bu arada
apple ekosistemi
merhabalar,
iphone 11 kullanıcısı olarak apple ekosistemine ipad ve macbook ile dahil olmak istiyorum. grafik&tasarım, çizim ve müzik ile ilgileniyorum, starbucksta koymak için almayacağım. bir kaç sorum var;
-ipad airler çizim için iyi bir cihaz mı?
-13" macbook pro almak istiyorum, davul, şarkı kayıtlarım ve photoshop uygulamaları için yeterli mi?
-ekosistem için 20kya yakın masraf yapacağım, değer mi?
-ipad 1. nesil pencil bulabilecegim bir yer var mı?
-iphoneumdaki belgeler bilgisayarımda da otomatik yedekleniyor mu?
merhabalar,
bir süredir bilgisayar almak istiyorum, hem apple ekosistemi içinde olduğumdan, hem grafik tasarım okuduğumdan hem de davul kaydı yaptığım için macbook düşünüyorum. fakat kafamda bir kaç şey var.
-bu bilgisayarda cs:go, lol, dotA2 gibi oyunları "playable" şekilde oynayabilir miyim?
-işlemciye ve bataryaya çok yüklendiği için oyunlar sorun olur mu?
alacağım model; https://www.hepsiburada.com/apple-macbook-pro-intel-core-i7-9750h-16gb-256gb-ssd-radeon-pro-555x-macos-15-fhd-tasinabilir-bilgisayar-mv922tu-a-p-HBV00000L6S4U?magaza=ENfiyat
miras icin vekaletname vermek.
merhaba, iyi akşamlar.
bi akrabamizin ölümü sonrası miras olayı açıldı. bir ev kaldı geriye, ve bu miras işleriyle uğraşması için ölen kadının bir yakını seçildi. adam pek güvenilir bir tip değil, bize bir vekalet örneği attı.
Gerek bizzat sahibi ve hissedarı bulunduğumuz veya bulunacağımız veya gerekse MUŞTEREK MURİDİMİZ "vefaat edenin ismi" isimli kişinin vefatı ile diğer mirascılar yanında bize de her türlü yolla intikal eden veya edecek olan T.C SIIRLARI İCERİSİNDEKİ BİLCÜMLE GAYRİMENKUL VE tasınmazdaki/taşınmazlardaki hak ve hisselerimizin tamamını veya bir kısmını dilediği bedel ve koşullarla toptan veya parça parça, hisseli veya hissesiz, ipotekli ya da ipoteksiz olarak dilediği gerçek veya tüzel kişilere satmaya, satış bedellerini almaya, ahzu kabza, sulh ve ibraya, ilgili tapu sicil müdürü ya da yetkili tapu memuru huzurunda kesin ferağ takrirlerini vermeye, tescil talebinde bulunmaya, tapu defterini, sicili ve belgeleri imzalamaya, elbirliği halindeki mülkiyetin paylı mülkiyete dönüştürülmesi istediğinde bulunmaya... diye gidiyor.
vekaletde böyle bir madde var, satış yetkisi var baya sanırım. herkes verdiği için vekaleti bizi de darlıyorlar, işin içinde avukat bile yok sanırım. napmalıyız?
imeisiz telefon whatsapp
iPod Touch 7 incelemem
|
kayıtsız iphone kullanmak.
|
|
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 101
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 11.002 (Bu ay: 226)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 60 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad