Sevgili forumdaşlar :
Nisan 2022 de bayiden 230 bin tl araç kredisi kullanarak sıfır araç aldım. Aracın rot ayarı bozuk olduğunu farkedip aradan 24 saat geçirmeden ertesi gün aracı expere götürdüm.
Aracın sağ ön çamurlukta boya çıktı. 24 saat geçmeden bayiye durumu belirtim markanın genel merkeziyle iletişime geçtim. Bana 6 mayıs olması lazım. randevu verip aracı incelediler. Aracın sağ arka kelebek camının 2021 yılına ait olduğu, boya altı toz hataları olduğu ve ayrıca sağ ön çamurlukta boya olduğu inceleyen kişi tarafından ifade edildi. Bayii durumu merkeze nasıl belirtti bilmiyorum ama merkezden aracın incelenmesi için yeni randevu verildi. Araç yetkili kişi tarafından incelendi. Tarafıma bilgi verilmedi. 2 gün sonra genel merkez araçta vernik altında boya tozu hatası olduğunu, ayrıca sağ ön çamurlukta da boya olduğunu, kabul etmem durumunda pasta cila ve 10 bin tl de tarafıma para verileceğini telefonla arayarak ifade etti. Genel merkezden ısrarla raporu istedim. Tam olarak rapor değil ama aracın hatasını kabul eder şekilde boya altı hatalar ve sağ çamurlukta boya olduğu,dilersem garanti şartlarında pasta cila yapılacağı belirten yazı yolladılar. Aracın değişimini kabul etmediler. Ben de aracı aldığım bayiye ayrıntılı olarak ve aracın değişimi için noterden ihtarname çektim. Sonuç ne olacak bilemiyorun.
Sevgili forumdaşlar bana vereceğiniz tavsiyelere açığım. Nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 72
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 925 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 121 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası