Sitenin iletişim kısmını yapıyorum. İletişim formunun css kısmı hazır. Htmlye uyarlandı ama php si yok. İnternetden arayarak bunu buldum ama bunda da istediğim gibi değil. İsim ve soy isim kısmı ayrı olması gerek, konuyu yazacağı bir kısım ve telefon numarası yeride olması lazım. Bildiğiniz hazır kodlu phpler varsa yazarsanız sevinirim. (Attığım linkdekinisıkıntı çekmeden kendime düzenleyebiliyorsam belirtirseniz sevinirim.)
<section id="home" class="navbar-is-white text-white pp-scrollable d-flex align-items-center section position-absolute" role="main">
...
</section>
Bu satırların arasına html de divler var o kadar. Bir yardımcı olabilir misiniz? html de javascript de kullanılıyor.
jquery-1.12.4.min.js
popper.min.js
jbootstrap.min.js
jquery.validate.min.js
jquery.magnific-popup.min.js
jquery.pagepiling.min.js
owl.carousel.min.js
interface.js
Staj yaptığım yerde staj yerinin internet sitesini değiştiriyorlardı ama Scriptten memnun değillerdi. Bu yüzden de swiper.js scriptine geçmeye çalıştılar. (Mousewheel Control) Bu görevide bana verdiler bende kendi başıma yapmaya çalışıyorum. (Çalışanlardan bilen birilerin sormam gerektiğini biliyorum ama ilk olarak kendim araştırmak istedim. Birde asıl ilgi alanım değil bu yüzden JavaScript ile alakalı bir şey bilmiyorum.)
Geçmek istedikleri scriptin demosu: https://unpkg.com/ionicons@5.0.0/dist/ionicons.js
Asus x542-ur GQ276 Uygun 4GB ram
Arkadaşımın laptopu ve Grafik Tasarım dersi gördüğümüz için CC 2018 programı gerekli. CC 2018 programı arkadaşımın kaptopunda 4GB rami olduğu için "Ram yetersiz" diye hata veriyor ve yeni bir tane ram almak zorunda istiyor. Şu an malesefki https://www.hepsiburada.com/kingsto...r24s17s6-4-p-HBV00000C37C4?magaza=Hepsiburada bu linkte bulunan rami uyumluluğundan emin olmadan Kingston diye sipariş etmiş. Şu an laptopuna takılı olan ramde bu görseldeki marka model ram.
BIOS' a Girilmiyor
Bilerek ve isteyerek BIOS' um üzerinden Fast Boot özelliğini açtım ve artık bilgisayarım daha hızlı açılıyor ama BIOS a girip VirtualBox programını 64bit işletim sistemi yüklemek için değiştirmek zorundayım. Anakartım B450M S2H ve Bıos sürümü F51. Ben BIOS' uma nasıl girebilirim?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.374 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware