Deprem sonrası psikolojik sorunlar...
Öncelikle hepinize merhaba. Forumda bu konuyu açmam doğru mu değil mi bilmiyorum. Belki de yeri burası değildir ama gerçekten desteğinize ihtiyacım var. Ben Kahramanmaraşta yaşıyorum. Eskişehirde Bilgisayar öğrencisiyim. 6 Şubat depremini maalesef Kahramanmaraşta yaşadım. İlk zamanlar pek bir sorun yaşamadım ancak son zamanlarda ciddi sorunlar yaşamaya başladım. Şu an Eskişehirdeyim. Geldiğim günden beri uyuyamıyorum. Sürekli durduğum yerde sallandığımı hissediyorum. Deprem anı sürekli gözümde canlanıyor. Yıkılan binaların sesi kulağımda hep. Gördüğüm cansız bedenler, yaralı insanlar, çaresiz bekleyişler, ölen akrabalarım, arkadaşlarım, hocalarım kafamın içinden çıkmıyor. Derste bile dalıp gidiyorum. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Bu yazıyı yazarken bile zorlanıyorum. Yemek yeme isteğim azaldı. Dünde rüyamda annemin öldüğünü vs gördüm çığlık sesi duyar gibi olup yataktan fırladım. Biliyorum çok uzattım kusuruma bakmayın. Ne yapmam lazım, hangi doktora gitmem gerek? Bilgisi olan lütfen bana yardımcı olsun. İlaçmıdır artık neyse çaresi söyleyin. Ciddi anlamda kötüye gidiyorum ve buna engel olamıyorum...
Kahramanmaraş-Ankara uçak seferim var. 10:40 da Ankara'da olacağım. 14:00'da ise YHT seferim var. İlk defa uçak ile Ankara'ya gideceğim bilgim hiç yok. Esenboğa Havalimanından YHT Garına nasıl gidebilirim. Bilen kişiler lütfen yardımcı olabilir mi?
Meslek: Öğrenci-Bilgisayar Öğretmenliği
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 192 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic