Bu İki Firma’dan Alışveriş yapan oldumu ?
Arkadaşlar merhaba başta tablet olmak üzere bazı ürünlerde piyasaya göre ciddi fiyat farkı ile ürünler satılıyor , yani özgeçmişi henüz bilinmediği için bu sitelerden daha önce alışveriş yapan oldumu olduysa sorun yaşadımı bu firmaları bilen varmı ?
1 site :
2 site :
Kia Sorento yedek parça sorunu yardımcı olabilecek varmı ?
Merhaba arkadaşlar araç 2011 model kia sorento xm1 modeli
Arka difransiyelin önünde yer alan yavru şanzıman yağ kaçağı yapıyordu keçe bayilerde olmadığı için komple yavru şanzıman değiştirmeyi teklif ettiler buçuklu keçe olduğu için çok zor bulunuyormuş , resimde eklediğim parça lazım bu konuda yardımcı olabicek biri olursa çok sevinirim
Arkadaşlar Merhaba mevcut ssd 250 gb yeni bir ssd aldım 500 gb ve eski ssd birçok lisans kurulu şekilde masa üstü programlarına kadar sorunsuz şekilde diskimi taşımak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
Sony Aradaki farkı bulamadım tavsiyeleriniz
Arkadaşlar Tv biri Sony BRAVIA KD65X80J dün gece fiyatları 4k birden arttı aynı ürünün medimarkettr KD65X82J modeli sadece medimarkette başka sitelerde böyle bir ürün yok ve fiyatı 3k daha düşük epey karşılaştırmasında birfark göremedim ayakları dışında hatta görseldeki ürün KD65X92J olarak başka sitelerde 14k bütçe ile doğru tercihmi bilmiyorum anlayan arkadaşlar tavsiyelerine ihtiyacım var
Ps5 için 165 inc Tv tavsiyeniz
Genel amacım oyun ve sinema ayırdığım bütçe 14k
Sizler kadar panel ve detaydan anlamıyorum Anroid olması tercihim eski tv netflix var youtube var exxen kuramıyorum mesela
Lenovo L15 -Cihazda Boş ssd veya M2 için Boş Slot varmı
Arkadaşlar Cihaz Lenovo L15 Thinkpad 20U7001XTX
Burada bilgileri mevcut cihazda üzerindeki ssd çıkartmadan ssd veya m2 eklenebiliyormu ona göre ürün alacam
https://psrefstuff.lenovo.com/Detail...D?M=20U7001XTX
Epson l3156 vs hp smart tank 515 Hangisi?
Bu iki yazıcı arasında kaldım toplamda 1000 tane kadar resim baskısı yapacam bunun dışında sunum ve çıktı almak için kullanılacak hangisi resim baskı kalitesinde daha iyidir hangisini tercih etmeliyim sizce
MSI Optix MAG272CQR 27" 165Hz 1ms - 2911 TL
- 27" (69cm) 1500R Kavisli Ekran –
- WQHD Çözünürlük (2560 x 1440) 2k
- 165 Hz Tazeleme Hızı –
- 1 ms(MPRT) Tepki Süresi
James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround Rgb Gaming Kulaklık
Iyi fiyat
Ryzen 5 1600 (12)af ram overlock yardım
Arkadaşlar İşlemci Amd ryzen 5 1600 af modeli.
Anakart Gigabyte b450 s2h Bios Sürümü F51
Sorum iki şekilde olacak 2 adet farklı ram'a sahibim
1 ram : HP V6 8gb 2666 mhz
2 ram : GSKILLRIPJAWSV SİYAH DDR4-3600MHZ
Bios ayarlarına girdiğimde 2300 mhz ile ram çalışma hızı görünmekte yani otomatik olarak bile 2666 mhz alamıyorum
Bios Sürümü yeni olduğu için sanırım XMP bulamıyorum manuel olarak Overclock yapmam gerekirse değerler nasıl olmalı yada XMP varmı bir yerlerde :))
Ayrıca ram maximum en iyi mhz ne alabilirim stabil olarak
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 69
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.668 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar