Selamlar. Eski masaüstü bilgisayarımı açmaya çalıştığımda "CRITICAL_PROCESS_DIED" uyarısını alıyorum. Normalde çok nadir böyle hataları verirdi, ancak ramlerin yerini değiştirince sorun kalmazdı. Ancak bu sefer olmuyor. Güvenli modda da başlatamıyorum. Tam olarak ne yapmalıyım, lütfen bana yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
Online eğitimde kamera açmak zorunlu mu?
Hocalarımız zoomdan ders açıyor. Fakat sorun şu ki bazı hocalarımız bizi kamera açmamız için zorluyor ve kamera açmayınca eksi veriyor, notumuzdan düşüreceklerini söylüyorlar. Bunu iki hocamız yapıyor ve artık çok sıkıcı olmaya başladı. O iki dersten de kamera açtığım halde nefret etmeye başladım. Hocayı bugün uyarmayı düşünüyorum. Böyle bir hakları var mı? Aydınlatırsanız sevinirim.
Dün bilgisayarı düzgünce temizledim, ilk olarak bilgisayar açılmadı etmedi sonra biraz uğraştım açılıyor ama eskiden bir dakikaysa şimdi beş dakikayı buluyor. Biligsayar açılınca yenile bile yapamıyorum o derece kasıyor, bu arada CPU fan'ın ayakları kırık onu zar zor oturttum ama sorunun ondan olabileceğini düşünüyorum. Başka bir fikri olan var mı yardımcı olabilecek var mı? Acil yardım lütfen
Mekanik klavye-ekipman önerisi?
|
Laptop önerisi??
|
Bu yaz boyumu uzatmam mümkün mü?
|
Aşırı derecede drop yiyorum ve fps düşük?? ((YARDIM))
|
|
Boyum uzamıyor, acil yardım?!
|
15 yaşındayım ve boyum uzamıyor, acil yardım!
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.611 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor