Erasmus Hibesi Nasıl Götürülmeli?
Merhabalar,bu yaz polonya krakowda erasmus staj yapacağım, erasmus hibesi kazandım ve ziraat hesabıma yattı. Teb bankası komisyon almadığı için öyle götürenler var, nakit götürüp orada bankaya yatıranlar var. Sizce en makul yol hangisi gidenler varsa nasıl götürdü. Bilgisi olanlar yanıtlarsa çok sevinirim. İyi forumlar.
Polonya'da Erasmus Yapmak
Merhabalar, bu yaz erasmus staj programı kapsamında 3 ay AGH Üniversitesi Krakow'da olacağım. Polonya'da daha önce erasmus yapmış yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Erkek Giyim Marka Önerisi
Selamlar, şimdiye kadar zara, pull&bear tarzı yerlerden alışveriş yapıyordum ancak şimdi durumlar malum oralarda fiyatlar uçtu. Trendyolda bir sürü marka,butik var ancak hangileri kaliteli fiyat/performans olarak ve bunun yanında güvenilir bilemiyorum. Bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim. Herkese iyi forumlar
Öncelikle merhaba, 2. el renault clio 1.0 touch aldım. Serviste takılmış orijinal tesla ekranı mevcut. Aracı aldıktan sonra ekranı fabrika ayarlarına sıfırladım. Bundan sonra direksiyon tuşlarıyla ekranın bağlantısı kesildi. Altta bulunan ses açma kapama kolu bağlantısı kesildi. Telefon yanıtlama tuşu kesildi. Yani kısaca komple direksiyon ekran bağlantısı kesildi. Bunu nasıl yeniden bağlayabilirim? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar.
Öncelikle selamlar, aracım 2020 model clio 1.0 touch paket aracı 2. el olarak yeni aldım. start stop devrede olmasına rağmen öncelik akü şarjı uyarısı alıyorum. sanayide akü ölçümü yaptırdım bir sonraki kışa kadar yeterli olur dendi. akü de yeterli gözüküyor. Bu sorun neden kaynaklanır? Umarım bilenler vardır. İyi forumlar
Renault Clio 1.0 touch start stop sorunu
Öncelikle selamlar, aracım 2020 model clio 1.0 touch paket aracı 2. el olarak yeni aldım. start stop devrede olmasına rağmen öncelik akü şarjı uyarısı alıyorum. sanayide akü ölçümü yaptırdım bir sonraki kışa kadar yeterli olur dendi. akü de yeterli gözüküyor. Bu sorun neden kaynaklanır? Umarım bilenler vardır. İyi forumlar
Mühendislik öğrencisiyim. Oyunla arası olan birisi değilim. M1 çipli macbook air mantıklı geliyor ancak aklımda birkaç soru var.
1-) Mühendislik çizim programları vs çok pahalı olduğu için crackli indiriyorum genellikle bunu macbookta yapmakta zorlanır mıyım?
2-) Telefonum android fotoğraf belge vs aktarımında zorlanır mıyım?
3-) Şimdiye kadar hiç macbook kullanmadım. İşletim sistemi ve kullanımı zor mu?
Kullanıcılar cevap verirse çok mutlu olurum
ASUS LAPTOP FİKİR
bu bilgisayarı almak istiyorum. genel olarak çizim programları ve ders için kullanıcam. oyun oynamak istediğimde ise yetecek performansı göstermesi benim için yeterli cs, valo, fifa 23 falan oynarım. Bu oyunları da sık ve uzun süreli oynamıyorum. Kullanıcı veya araştırdıysanız görüşlerinizi bekliyorum çok bekletmeden alıcam. Şimdiden teşekkür ederim.
ASUS LAPTOP FİKİR
bu bilgisayarı almak istiyorum. genel olarak çizim programları ve ders için kullanıcam. oyun oynamak istediğimde ise yetecek performansı göstermesi benim için yeterli cs, valo, fifa 23 falan oynarım. Bu oyunları da sık ve uzun süreli oynamıyorum. Kullanıcı veya araştırdıysanız görüşlerinizi bekliyorum çok bekletmeden alıcam. Şimdiden teşekkür ederim.
Monster Huma H5v4.2
https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h5-v4-2-gumus//
genellikle okul işlerinde kullanıcam oynarsam çok düşük valo cs gibi oyunlar oynarım alınır mı kullanan yorumları nedir?
bu da alternatif tercih edebileceğim bir bilgisayar
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.621 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar