250 TL ye msi rx 470 4g almak?
Arkadaşlar merhaba sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. ben 16 yaşında istanbulda yaşayan pc al satı yapan bir dostunuzum. bugün ilanda olan bir rx470 msi bakmaya gittim ve ürünü orda test edemedim.
Adamla ürün için 1900 tl ye anlaştık ve abiye 800 tl nakit verdim dedim abi eve gideyim test edeyim ürünü eğer calısırsa sorunsuz olursa ibandan atarım eğer arızalı olursa kartı geri getiririm. eve getirdim testleri yapamadım cünkü kart furmarka girdiğim gibi atıyordu. oyuna girdiğimde yük bindiginde direkt atıyordu problemliydi. uğraşmak istemedim arızalı kart düşüncesi ile abiyi geri aradaım tamam dedi getir. yeride uzak oldugu icin babamla vs konustum ve izin vermedi. abiye telefonda abi ben bu kartı senden 250 tl ye arızalı sekilde alayım öyle anlaşalım en iyisi dedim abi de kabul etti verdiğim 800 tl yi 550 tl olarak ibanıma geri attı 250 tl ye arızalı full kutulu kart almıstım. sonra kartı açtım içini bayağı bir temizledim sildim termal macun falan yeniledim.
ve kart şuan sorunsuz bir şekilde çalışıyor furmark 3900 score veriyor 250 tl ye rx470 4gb msi kutulu almış oldum bu durumda adama kartın parasının tamamını atayım mı yoksa böyle bırakıyım mı ne diyorsunuz kart cünkü ben aldıgım halinde bütün iç pcb toz icindeydi ekran kartı cpu sunun temas ettiği yerde macun bile yoktu ben düzelttim de calısıyor bu durumda kartın parasını adama atmam mı gerekir yoksa arızalı kartı alıp tamir ettiğim için atmamam mı anlamadım kafam cok karısık yardım edin beyler.
Çalınan Youtube Hesabım
Arkadaşlar bundan 3 yıl 4 yıl önce bir çekilişde 12 yaşındayken kaptırdıgım bir mail hesabım vardı bu mail hesabına sürekli videolar atıyordum youtube a tabi velettik cahildik enes batur falan izledigimiz zamanlar özeniyorduk yok işte o yapımı bu yapımı oyun indirme ev vlogu vs ben baya sapıtıp atletle video atmaya kadar ilerlemiştim sonra işte bir şekilde hesabı kaptırdım hesabı alan kişi herşeyi degiştirmiş kanalı ellememişti videoların hepsi hala duruyor adımı soy adımı yazdıgınzda direk karşınıza çıkıyor ve ben bu durumdan aşırı rahatsız oluyorum yeni okula gidiyorum aq ertesi gün 2 3 tane yakın arkadaşım knk bu senin kanalın dimi lan falan yazmaya başlıyo utanıcagım şeyler var ve ben bu videoların kaldırılması istiyorum youtube destek bölümü diye bişey yok kimseye ulaşamıyorum annem karakola falan gider dilekce yazarız diyor siz nediyorsunuz ne yapmam lazım aşırı utanıyoyum geceleri aklıma geliyor uyuamıyorum yardım edin ne yapmalıyım ?
Ekran Kartım Olması Gereken Güçte Çalışmıyor?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 595 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware