|
Yanlış oldu
|
|
|
Arkadaşlar 10.sınıftayım, 9.sınıfta hiç ders işlemedim sıfırım yani. Sizce şuan okul ile beraber evde de devam ettirip 10. sınıfı bitirip yaz tatilinde 9a mı geçeyim yoksa 10.sınıf çok 9.sınıf temeli gerektiriyor mu? Şuan ilk konulardayım 9.sınıfta öğrendiklerimizden gerektirecek hiçbir şey görmedim. Bir de ayda 1 işlediğimiz konulardan okul geneli deneme yapılıyor o yüzden 10.sınıfı da iyi tutmak istiyorum. Sizce henüz başındayken 9.sınıfı ve 10.sınıfı beraber mi götüreyim yani hem okuldakileri işleyip hem de evde 9.sınıfı mı işleyeyim yoksa yaz tatilinde 9 halledip direk tyt deneme falan mı devam edeyim? Hedef eşit ağırlık ilk 100-1000
|
Not mu alıyorsunuz yoksa youtube izleyip veya hocayı dinleyip testle mi tekrar ediyorsunuz? Okulda not alıyor musunuz hoca yazdırırsa vs.
Arkadaşlar sizce hangisi mantıklı? Hangisinin yararı daha fazla olur? Bizim sülale köyde yaşıyor köy okulunun öğrencisi 5 kişi bütün dersler boşmuş. Ben şuan bile youtubedan çalışıyorum hiç okula gidemedim virüsten ve gayette başarılı ilerliyorum. Oraya gidip de okul 1.si olmak ilk 1000li sıralarda çok faydası olur mu? Ek kontenjan da istediğim ünide 1 kişilik açılıyor.
Arkadaşlar benim hedefim ya işletme ya iktisat ama eğer işletme okursam iktisat yüksek lisans, iktisat okursam işletme yüksek lisans yapmak istiyorum. Siz hangisini önerirsiniz? İstediğim üniversite ise Galatasaray Üniversitesi eğer Yüksek Lisans yaparsam Türkiye'de yapmayı düşünmüyorum. Sizce hangisi daha iyi olur? İş olarak ise bir şirkette genel yönetici mevkisine yükselmeye kadar hayallerim var. Ya da kendi şirketimi açma gibi gibi...
Arkadaşlar öncelikle merhaba 10.sınıfa geçtim. Benim matematik Temel'im 0 Şimdi en baştan matematiği hallettim ama 9 sınıfı çok boşladım. Sizce okulla beraber sıkı şekilde 10 sınıfa devam edip yaz tatilinde 9'u halledip tyt'ye bitireyim mi yoksa okul 10sınıf işlerken Ben tyt mi bitireyim bence ilki daha mantıklı ama önce 10. Sınıf sonra 9.Sınıf kafa karıştırır mi? Ek olarak eşit ağırlık hedef ilk 300
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.788 (Bu ay: 273)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar