Muhabbet kuşum tahmin ettiğimden fazla yumurtladı
Merhaba muhabbet kuşum ilk kuluçkası diye 1tane çıkar dedim fakat 5tane yumurta vardı 1-2günde 1tane kuş çıkmaya başladı şu an 5tane yumurtadan 3'ü çıktı gelecek günlerde de çıkmaya devam eder herhalde damar var mı diye kontrol et dediler de kokusu siniyormuş elleyince vb hiç gerek yok bekledikçe anlayacağım benim asıl problemim şu ben bu kadar kuşu napıcağım? Satmak da istemiyorum vermekte istemiyorum sonuçta satma amaçlı yapmadım 1-2tane daha olsun dedim de bu gidişle 4-5tane olacak şu an 3 olsa kafi sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Kafesim medium büyüklükte. bakabilirmiyim bu kadar kuşa haftalık aylık geliri fazla olucak gibi gözüküyor
Parfüm
Merhaba ben kendime uygun bir parfüm arıyorum(erkeğim) şöyle bi 6-7saat etkisi olsun dışarıda fiyatı 100tl geçmesin minimum 60ml olsun varmı önerdiğiniz böyle
Call of duty modern warfare 2 türkçe yama
Türkçe yama bulabilen varmı oyunçeviriden olmuyor türkçe yama net de virüs var
yama tr den indireyim diyorum sizce indireyimmi?
klavyemin dili değişti
Merhaba ben klavyede yanlışlıkla bir tuşa bastım klavyenin dili değişti dedim yazılımsaldır düzeltilir dedim başka bilgisayarda denedim yine olmadı dedim klavyenin komple ana dili değişmiş internette birsürü şeyler denedim yine olmadı bi tuşa bastım dil değişti mesela H tuşuna basıyorum a algılıyor j tuşuna basıyorum s algılıyor u tuşuna basıyorum w algılıyor çözüm varmı 2gündür kafayı yiyecem
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 765 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware