Pinaview nedir nasıl silinir?
Merhaba,
Bende McAfee vardı. Bilmeden yüklemişim. Sonra onu bir programla sildim.
Yeniden başlatıldı laptop ve şu uyarılar geldi. Şimdi bu Pinaview denen şey benim laptopta var mı yoksa McAfee'yi sildim diye mi bu uyarılar geldi. Varsa bunu nasıl sileceğim?
kayıt defterinde 3.fotodaki şeyler çıktı. nasıl sileceğim yardım eder misiniz
Verdiğim vekaleti unuttum
Merhaba.. yaklaşık 14-15 sene önce yakınıma bir yerin satışı için vekalet verdim. ama vekalet genel miydi sadece o yere mi özeldi hatırlamıyorum. vekalet ortada yok. şimdi bu vekaleti iptal ettireceğim. bunun için ne yapmak lazım. herhangi bir notere gitsem o vekaleti iptal edebilir miyim?
Bluetooth sorunu
Merhaba Toshiba C55A1JJ kullanıyorum. 10 gün kadar önce yeni SSD taktırıp Windows 10 yüklettim. Klavyesinde tuşları sıkıntılı diye Bluetooth'lu klavye aldım. İlk önce sıkıntısız çalıştı. Ama son 2 gündür laptopun blıetoothu gidiyor. Cihaz bulamıyor. İnternette bir videoda hizmetlerden Bluetooth destek hizmetini otomatik yap laptopu yeniden başlat dedi yaptım oldu. Ama artık laptopu ilk açtığımda her seferinde bluetooth çalışmıyor yeniden başlat deyince çalışıyor neden olabilir? hep Sürücüler güncel.
bazen dns bulunamadı hatası
Merhaba.. bende TP-Link TD-W8961N 300Mbps ADSL2 + Modem/Router var. daha yeni aldım. bikaç defadır modem deki internet ışığı gidiyor ve tabi internette gidiyor. dns bulunmadı hatası veriyor. 15 dk sonra falan kendiliğinden geliyor. sıkıntı ne olabilir. neden böyle yapıyor olabilir.bazen üst üste bikaç gün yapıyor.bazen tıkır tıkır çalışıyor.
yardım ederseniz çok sevinirim.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 421 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware