Turknet bağlanmayan Internet
13.05.2022 de başvurduğum TurkNet firması bana kurulum ekibi gönderdi. Gelen ekip ankastre kutusuna sinyal vermemişler ve etiketleme yapmamışlar diyerek kurulumu yapamadan gitti.
Defalarca açılan kayıtlara rağmen TurkNet sorunun turk Telekom altyapıdan olduğunu söyledi. 20.05.2022 tarihine kadar beklememe rağmen herhangi bir sinyal aktarımı ve etiketleme olmadı. Daha sonra ben Gaziosmanpaşa Telekom müdürlüğüne giderek. Altyapisal sıkıntı olup olmadığını boş port olup olmadığını sorduğumda herhangi bir sıkıntı yok boş portta var denildi. Buradan ayrıldıktan sonra TurkNet beni aradı. Sorunun cozuldüğünü ve etiketleme yapılarak sinyal gönderildiğini modemin kuruluma hazır olduğunu söyledi. Modem kurulumu için ankastreye baktığımda herhangi bir etiketleme ve sinyal verilmediğini gördüm. Halen daha gelmeyen bana ulaşmayan bir internetle karşı karşıya bekliyorum.
Millenicom kopma sorunu
Millenicom'dan yeni hizmet almaya başladım. İlk 1 hafta Asus ® marka modem ile sorunsuz kullandım. 1 haftanın sonunda bağlantı kopması ve bağlanamama sorunu yaşadım. Tüm iç tesisatı yeniledim sorun düzelmedi. T*** marka modem ile Millenicom hizmetini kullanabiliyorum. Asus uyumsuz dediler diye TP-Link ® VR300 modem aldım.
Bu modemde de aynı sorun var. 1 ayda 30'dan fazla şikayet kaydı oluşturdum ama çözüm yok! Eski modem internete girebiliyorken sıfır modem bağlanmıyor. Elimde olan Asus ve sıfır aldığım TP-Link modem ® farklı servis sağlayıcıda sorunsuz çalışıyor. Millenicom bu konuda çözüm bulamıyor. Ayar yapamıyor.
Millenicom Asus DSL ışığı sorunu
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 457 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar