Orijinal teybe anfi çevirici önerisi
Elimde 2 tane anfi var biri stereo biri Mono
2 takım mid
1takım tiz
1 tane de Sub var
Ford Courier Titanium 2018 model aracıma takmak istiyorum ama orijinal teypte anfi çıkışı yok bu yüzden çevirici takmam gerekiyor hangi markayı modeli önerirsiniz kaliteli ve ses bozmayan, azaltmayan performans düşüklüğü yaşamak istemiyorum cevaplarınız için teşekkürler
Subwoofer önerisi
Forx 1200.1 amfi ile natural sound 30cm 800rms bass kullanıyorum cihazdan fazlasıyla memnundum arabanın hertarafını oynatıyordu fakat bir iki kere tamire gönderdim bi daha elimde patlamasın diye değiştirmek istiyorum.
Aklımda birkaç model var
Edge edb12d2x 30 cm 900rms
Mobass 2515 30cm 800rms
Massive tko-15 38cm 1000rms
bunlardan hangisi daha iyidir
sizin de önerilerileriniz varsa bakabilirim. Teşekkürler
Sesi 50 den yukarı açınca hoparlör kesiyor
Normalde sistemimde hiçbir sorun yoktu sesi zaten 50den yukarı açmazdım gerek duymuyordum fakat geçen gün sesi fulledim ve 45-50dk boyunca ful ses çaldı sadece şarkı değiştirirken falan sesi kesiyordum ve bir anda bi tane hoparlörden ses gelmemeye başladı heryeri kontrol ettim bir sıkıntı bulamadım ses kesildiğinde böyle yanıl gibi de değil ama sıcak bir koku gelmişti. Ertesi denediğimde hoparlörden ses geliyor fakat sesi 50 den yukarı açtığımda ses kesiliyor sesi kısınca tekrar geliyor.
Umarım açıklayabilmişimdir yardımcı olursanız çok sevinirim sizce sorun neyden kaynaklanabilir.
Not: koku geldikten sonra hoparlör anfi falan kokusuna baktım yanık kokusu yoktu.
Not 2: kendi kendine düzeldi
Dead Space mouse sorunu
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 283 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası