Telegram üzerinde konularına göre videolar ücretsiz olarak yayınlandı. İndirebilir, izleyebilirsiniz.
Ekran/Sunum/Akıllı Tahta Üzerine Çizim Yapma Programı
Excel Telefon Listesini TELEFON REHBERİNE KAYDETME
Ücretsiz MAKALE ÖZGÜNLEŞTİRİCİ (Mobil Uygulama)
Merhaba can sıkıntısı olarak yaptığım makale özgünleştirme uygulamasını sizlerle paylaşmak istedim.
Android çalıştığım için telefona özel bişey oldu ama olsun 😊
Özgünlük testi konusunda yüksek puan alıyor ancak bazen anlamsız cümleler oluşabiliyor. Bu cümleleri göz ucuyla kontrol edip değiştirmeniz daha okunaklı makaleler için yeterli olacaktır.
Uygulama Örnek Kullanım Videosu
------------------ Uygulama Linki ------------------
(indirme link) - apk dosyası inene kadar devam ediniz
Bu uygulama TAMAMEN KODSUZ bir şekilde oluşturuldu.
Eğer mobil uygulama yapma merakınız var ve kodlama bilmiyorsanız / öğrenemiyorsanız eğitim setime katılabilirsiniz 🙂
Kod yazmadan mobil uygulamalar geliştirmek deyince aklınıza ne gelir?
Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
İstediğiniz mobil uygulamayı oluşturabilmeniz için görüntü üzerinde ve arka plan (kodlar) üzerinde oynamalar yapabilmeniz gerekmekte. Peki bu kodları yazmadan nasıl oluşturabilirsiniz?
Tabii ki bloklarla.
Blok resimler düşünün. Her bloğun kendisine has bir tarzı var ve bu blokları birleştirerek uygulamanın kodlarını oluşturabiliyorsunuz. Görüntü kısmı ise sürükle bırak mantığıyla oluşturulabiliyor. İstediğiniz her şeyi SÜRÜKLE-BIRAK mantığıyla halledebiliyorsunuz.
Ayrıca kendi uygulamalarınıza reklam / uygulama içi satın alma v.b şeyler ekleyip play store üzerinde de yayınlayabilir ve bundan para kazanabilirsiniz.
Bu sistemi kullanan birçok platform var.
1- Google tarafından ortaya çıkarılan app inventor
2- App inventor altyapısıyla daha da geliştirilmiş kodular creator (içerisinde türkçe kodlama blokları mevcut)
bu platformlardan bir tanesini kullanarak, mantığı kavradıktan sonra bir programa bile ihtiyaç duymadan kendi uygulamalarınızı oluşturabilirsiniz.
Bu konu hakkında, mobil uygulamaları nasıl yapabileceğinizi kanalımda eğitim serisi olarak videolar oluşturmuş bulunmaktayım.
Buraya tıklayarak bahsettiğim platform için öğrenmesi ve uygulaması zevkli eğitime ulaşabilirsiniz.
Uygulama içerisinde başlıkta yer alan herşey bulunmaktadır. Kullanımı ücretsizdir. Buradan indirebilirsiniz.
https://www.mediafire.com/file/kr0sb756km10pmy/Vitamin_TV.apk/file
Kaza Namazı Takibi ve Zikirmatik + Kıble Uygulaması
Merhaba, uygulamamı belki kullanmak isteyenler olur diye burada da paylaşmak istedim. Şuanda +1000 indirme mevcut. Yorumlarınızı bekliyor olacağım.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kazatakip.app&hl=tr
Kod Bilmeden Uygulama Yap ve Para Kazan
Arkadaşlar Youtube'da eğitim serimizin 19. videosunu yükledik. Artık birçok kişi kendi uygulamalarını tasarlamaya başladı. Eğer siz daha haberdar değilseniz alttaki linkten göz atabilirsiniz. İstediğiniz uygulamayı tasarlayıp içerisine reklamından bildirimine istediğinizi yerleştirip Play Store'a koyabiliyorsunuz. Üstelik kodlama bilmeseniz bile yapabiliyorsunuz.
Eğitim Serimiz (Ücretsiz)
WP Grupları - Mobil Uygulaması Yayında!
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 116
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 60.951 (Bu ay: 543)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı