RX 560 - i7 2600 Görüntü Vermiyor
Yakın zamanda HD4850 bulunduran masaüstü bilgisayarımda ekran kartını yükseltmek istedim. RX560 satın aldım, ancak taktığımda görüntü vermedi. Sorunun güç kaynağından olduğunu düşünerek 260W olan PSU'mu 400'e yükselttim. PSU'yu 4850'ye taktığımda görüntü verdi ancak RX560'a taktığımda yine görüntü vermedi. Sebebini anlayamadım. Bilginiz varsa lütfen buyurun.
Sistem:
Ekran kartı: RX560
İşlemci: i7-2600
Anakart: Casper H61 LGA1155
Ram: 6GB
VRAM: 4GB
Edit: RX560 PC'ye takılı iken bilgisayar ilk başta açılıp kendini kapatıyor. Yeniden açılıyor ve ekrana hiçbir şekilde sinyal gelmiyor. Bilgisayarın güç butonuna bastığım anda ise hemen elektriği kesiyor.
[Teknik Sorun] Laptop Ekranının Yeşil Olması
Arkadaşlar selamlar, öncelikle herkese iyi günler. Bugünlerde oyun oynarken ekranım yavaş yavaş parlayarak yeşile dönüştü ve bunun ekran kartı yüzünden olabileceğinden bu konuyu ekran kartı kategorisinde açtım.
Aşırı yükten mi bilmiyorum ama şuanda örneğin;
hızlı bir şekilde alt tab attığımda,
bilgisayar ısındığında,
GTA V gibi oyunlar oynadığımda
ve 1 saat kadar laptop açık kaldığında ortaya bu sorun çıkıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
(Bilgisayar değişimi gibi bir durum şuan için mümkün değil.)
Yaşadığım Durum:
Ram - Anakart Uyumluluğu
Eski Bir Laptop'um var. Bu Laptopu 2009 Yılında Aldım. Sanırım O Sıralar Üretilmişti. Hala Çalışıyor. Ben Bu Laptop'un Akıcılığını Artırmak İstiyorum, Ancak Ram - Anakart Uyumluluğu Hakkında Tek Bildiğim DDR3 Olması. Kaç GB RAM Desteklediğini Eski Olduğu İçin Bulamadım. Bu Konuda Ne Yapabilirim?
Tür: Casper Nirvana
Anakart: M860TU
Şuanki Ram: 2+2 = 4 GB DDR3 Ram:
Edit: Ram'in Aynı Zamanda Frekans İstediğini de Unutmuşum ve Bu Konuda Ne Yapabilirim Bilmiyorum.
ETS 2 Başlamama Sorunu
İlk Olarak Şunu Söylemeliyim ki Oyunum Güncel.
Oyunu DirectX Üzerinden Açmaya Çalıştığımda Oyunun Tam Başladığı Kısma Kadar Geliyor, Sonrasında Siyah Ekran Verip Atıyor.
Oyunu OpenGL Üzerinde Açtım ve Oyun Çalıştı. Ancak Ben Sonrasında Bir Salaklık Edip Steam' daki "Başlat Seçeneklerini Ayarla" Bölümünden Birkaç Ayar Yaptım ve Oyuna Girdiğimde Bu Sefer İntro Olmadan Siyah Ekran Verip Attığını Fark Ettim.
Bu Yüzden Diğer Ayarlarda Açmayı Denedim ve Bu Ayarlardada Oyun Açılmadı.
Oyunu Açmak İçin Sizlere Danışmak Aklıma Geldi ve Şuanda Buraya Yazdım.
Oyunu Açtıktan Sonra Bozulması Beni Çok Sinir Ediyor, Yardım Edin!
Yanlışlıkla Aygıt Yöneticisinden EKRAN KARTIMI Sildim!
Driver ımı Güncellemeye Çalışırken Eski Driver'ı sildim. Fakat Diğer Driver'ı Kuramadım. Üstelik Sildiğim Driver da Kurulmuyor. Donanımı Tara Bölümü Vardı Onu da Denedim Yine Bulamadı Ekran Kartını. Ne Yapacağımı Şaşırdım.
Ekran Kartım Nvidia Geforce GTS 160M.
Geforce Experience Mevcut Ancak Driver Olmadığı Ve Ekran Kartını Görmediği İçin Herhangi Birşey Yapamıyorum.
KabloNetMaster İnfinity401 Reset Atamıyorum!
|
KabloNet Netmaster İnfinity401 Arayüze Girilmiyor!
|
Dünyada Kimsede Bulunmayan Bir Nick'im Var! "MERMİ KATİLİ" |
Mermi Surmermi |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.980 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware