Ziraat Mühendisliği
Merhaba ben 23 yaşındayım fizik bölümü okuyorum okuduğum bölümden maalesef hiç memnun değilim ilgimi çekmiyor arkadaşım ziraat mühendisi ve bundan yaklaşık 6 7 ay önce iha eğitim alarak onun yanında drone ile ilaçlama yaptım. Onun yanında gidip tarlaları arazileri gezdim çalışırken ve bölüm çok ilgimi çekti Size sormak istediğim bölümün geleceği ve iş imkanları nasıl acaba Ziraat mühendisi okuyanlar veya Ziraat mühendisi olanlar cevaplayabilir mi acaba ? (Tarla Bitkileri bölümünü seçeceğim Esogü)
Yurt dışı 2.el sim kart
Yurt dışı iphone sim kart acil bakın
Arkadaşlar 2.el yd iphone 13 alıcam ama adam bunu pasaportuna kayıt ettirmiş şimdi sorum şu ben bu telefonu alınca kendi sim kartımı takabiliyormuyum yoksa adamın üstüne sim kart mı almam gerekiyor 2 ay sonra almanyadan kuzenim gelcek onun üzerine kayıt ettiricem 2 ay götürse yeter e sim açsam olur mu veya
2021 yks ayt
Arkadaşlar selam şuan üniversite okumaktayım fakat okuduğum bölümden memnun değilim tekrar sınava gireceğim şunu sormak istiyorum istediğim bölümle okuduğum bölüm arasında 4k sıralama farkı var sadece ayt sınavına gireceğim ben sınava girdiğimde 2021 yks puanım kayboluyor mu istediğim bölümün sıralaması düşerse direkt 2021 yks sıralamamla girebilir miyim ?
Bu büyük vidayı hangi tornavida açar

KİMYA ÖZEL
Matematik meb kitabı
Geometri konularda nerdesiniz
Arkadaşlar geometride konularda nerdesiniz
SON KONULAR KALKTI MI
Arkadaşlar son konular kesin olarak kaktı mı
Geometri 3.kitap
Arkadaşlar geometriden 3.kitapları geometriyi bitirdikten sonra mı çözüceksiniz yoksa çözmeye başladınız mı benim üçngenler yeni bitti geçen seneden kalan acil geo vardı üçgenleri bi tekrar için şimdi çözsem mi diye düşünüyorum yoksa sona mı saklasam fikir verirmisiniz
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 163
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 10.241 (Bu ay: 189)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 377 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar