70mai lite görüntü problemi
Selamlar.. 70mai lite kamera 2 senedir aracımda takılı.. 2 sene önce farklı bir yerde görüntü problemini paylaşmıştım fakat orada yanıt alamadım. Ufak tefek işler haricinde bu araç kullanılmadığı için sonrasında da unuttum konuyu açıkçası. 2 gün önce olan bir olayın görüntüsünü almak için bugün kartı çıkardım fakat görüntü çamur gibi.. Kamera bu görüntünün 1920x1080 olduğunu iddia ediyor.
Bu kameranın kendisinde olan bir problem mi? Kullanan arkadaşlarda böyle bir problem var mı?
VLC ile aldığım foto linkini paylaşıyorum.
Uygun fiyatlı ve yeterli olacak bir kasa arıyorum
Merhaba.
Yazılımla uğraşıyorum ve kullandığım 7 yıllık notebook artık problemler çıkarmaya başladığı için bir masaüstü bilgisayar topluyorum. Asus TUF Gaming B450M-Pro S AM4 anakart ile beraber AMD Ryzen 5 5600G işlemci ve 2x8GB bellek kullanacağım. Ekran kartı almayı şu an için düşünmüyorum. Başlangıçta elimdeki 1 adet WD Blue 500 GB SATA SSD ve 1 adet Seagate BarraCuda 1 TB HDD yi kullanacağım. Daha sonra SATA SSD'yi m2 ile değiştireceğim.
Bu sistem için ne kadarlık bir PSU almam yeterli olur? Bir kasa + psu ya da psu dahil bir kasa önerebilir misiniz?
Onboard ekran kartları hk.
Merhaba,
Bugün anakart araştırırken baktım ama çok açıklayıcı bilgi bulamadım. Bir anakartta onboard ekran kartı kullanmak için mutlaka VGA'lı bir işlemci mi almak gerekiyor? En son 10 sene kadar önce bilgisayar toplamıştım ama sanki böyle bir şey yoktu o zamanlar..
Örneğin şu iki ürünü alırsam bir ekran kartı mecburi mi olacak?
Yeni çıkan kitapları nereden takip edebiliriz?
Selamlar arkadaşlar...
Yeni çıkan kitapları takip edebileceğim bir web sitesi ya da uygulama biliyor musunuz?
Kitap satışı yapan web sitelerindeki listeleri mi takip etmeliyim?
|
Flash oyunlarda problem
|
Sistem tavsiyesi (Kesinlikle oyun için)
|
CSSVitrini.com
|
ses kanallarını değiştirmek
|
RecordCount Sorunu (VB)
|
Nikon D3100 | Lenovo Z580-59347087 | Samsung Galaxy A50 |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 84
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.207 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware