Max 10000 tl Bütçe ile Sistem tavsiyesi
Maksimum malesef ki 10000 tl Bütçem var giriş-orta seviye(gtx 1050 ti - gtx 1650) arası bir sistem arıyorum. Toplama veya hazır sistem gerçekten farketmiyor.SSD olmasada olur. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Amd serisi ekran kartı veya APU'da olabilir.Monitör dahil olmasına gerek yok.
Windows 7 için kaç gb yer gerekli?
Merhabalar ben şuanda windows 10 kullanmaktayım bilgisayarım birazcık zayıf o yüzden windows 7 ye geri geçmek istiyorum fakat formatsız geçmek istiyorum. Bu yüzden C: diskimi parçalayıp bir D diski oluşturup ona windows 7 kurmak istedim. Fakat C diskinden 50 GB yer olmasına rağmen maximum 11 gb parçalıyabiliyordum. Birazcık uğraştım yapamadım. Peki şunu sormak istiyorum 11.36 GB windows 7 kurmak için yeterli midir?
Windows 10 Ses Sorunu
Şuanda kullandığım pc windows 10 yeni geçtim windows 7 den. Fakat bir süre önce bir 'ses patlaması ve cızırtı' sorunu ortaya çıktı sadece Video izlerken oluyordu mesela discordda normal bir şekilde konuşurken hiçbir sıkıntı yok fakat birisi yayın açtığında izlerken cızırtı yapıyor ses glitchleniyor ve patlamalar oluyor aynısı Google ve Operadada oluyor ayrıca bu olurken ses kaymasıda yapıyor.Fakat Microsoft Edgede denedim onda bu sorun yaşanmıyor.Birkaç gün önce bir şeyler yapıp bu sorunu çözmüştüm fakat şimdi yeniden başladı ve önceden yaptığım şeylerle çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz? Anakart:G31T-M7 İşlemci: intel core 2 quad CPU 2.66 GZ Q8400 Ram : 4gb Ekran kartı: Gt 710
4200 rpm fan
|
Monitör titriyor
|
Meslek: öğrenci
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.047 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware