Nargilem hava mi kaçırıyor?
|
Arkadaşlar birkaç ay önce Sürücü Kursuna kayıt oldum ve birkaç gün önce de E sınavı başarıyla geçtim. Direksiyon dersleri ve sınavı için de kursla konuşmaya gittim ve bana tüm dersleri almadan sınava giremeyeceğimi söylediler. Yaklaşık 11 gün sonra bir direksiyon sınavı var ve buna yetişmiyor derslerin dediler. Araba kullanmayı zaten biliyorum tüm dersleri almadan sınava girmem mümkün mü acaba veya bu dersler 11 gün içerisinde bitirilebilir mi ya da bu sınavlar ne kadar arayla yapılıyor bu 11 gün sonra olan sınavdan kaç gün sonra başka bir sınav olur?
NFC Çipi neyle yapıştırılır?
Arkadaşlar kız arkadaşıma aldığım bir kolyenin arkasında bir NFC çipi bulunuyor bu çip ile özel bir sayfa açılıyor. Bu çip kolyenin arkasından daha önce düştü ve kolyeyi iade edip yenisini gönderdiler ama yine düşmüş yakın zamanda kolyenin çip özelliğini kullanmamız gerekiyor ve hediyenin asıl amacı olan bu özelliği kolyeden ayrı bir şekilde yapmak istemiyorum kısaca iade ve geri gönderim süresini bekleme şansım yok. Bu NFC çipini kolyenin arkasına ne ile yapıştırabilirim lehim yaparsam bozulur mu Japon yapıştırıcısı mı kullanmalıyım ne kullanabilirim?
VGA kablo çözünürlük sorunu
|
NFC çipi neyle yapıştırılır
|
GTX 950 için işlemci ve anakart önerisi
Arkadaşlar şuan DDR3 8GB ram - GTX950 - G41M Combo anakart ve Q8400 işlemcim var. Biliyorum ekran kartıma göre işlemcim çok kötü ama yapmıştım böyle bir hata ve şimdi Anakart ve İşlemcimi değiştirmek istiyorum ama bütçem yine kısıtlı maalesef. Sizlerden istediğim GTX 950 için en uygun fiyatlı İşlemci ve Anakart önerisi, fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur benim için şimdiden teşekkür ederim.
Q8400 owerclock
FIFA 22 açılmama sorunu
|
FIFA 23 Q8400 ile oynanır mı
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 5.333 (Bu ay: 372)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware