Alfa Romeo 156 Almak Hakkında
Herkese merhabalar. Yakın zamanda bir alfa romeo 156 alacağım. Daha doğrusu 156 ve 147 arasında gidip geldikten sonra nihai karar olarak 156'da karar kıldım.
İki araç buldum;
1) 2004 model 1.6TS distinctive paket 292.000 kilometrede, sunroof, kırmızı deri koltuklu bir araç. Satıcıyla görüştüğümde aracın motoru 260 bin küsürlerde Bursa'da bir serviste yapılmış. Şu an hiçbir kusuru yok yakın zamanda varyatör, alt takım vesaire elden geçmiş. Arkadaş aracı komple güneş yanıklarından dolayı boyatmış. Herhangi bir değişeninin olmadığını söylüyor. Daha önceden yapılmış eksper raporunda da ön sağ ve sol çamurluklara ST(sök-tak) yazılmış. Ayar sebebiyle yapıldığını söyledi satıcı arkadaş. Bu araca daha yakınım çünkü gerçekten gözüme hitap etti ve hoşuma gitti. Bu arada yazmayı unutmuşum 17" orijinal bir alfa romeo jant ekstrası var jantın adını bilmiyorum.
2)yine 2004 model 1.6TS distinctive paket 290.000 bin kilpmetrede bordo renkli bir araç. Ekstra olarak sunroof ve bose var. İçi kumaş normal koltuklar. Bu aracın motoru Carium'da Zeki usta tarafından yapılmış. Aracın içi hoşuma gitmemesi sebebiyle bu aracı 2.plana attım. İçinde hoşuma gitmeyen şeyler; koltuklar deriye göre daha eski yıpranmış ve pis duruyordu, torpido kapağı ile göğüs arasında saçma bir hizasızlık vardı gözüme güzel görünmüyordu açıkçası. Dıştan da 16" standart jantları vardı. Bu aracın ön iki çamırluğu da değişmiş ve komple boyalı. Ayrıca ilan sahibi şöyle bir şey yazmış "hatasız araç arayanlar 400-450 bin liralık araçlara bakabilir" burdan anladığım kadarıyla aracın önden bir kazası var. Fakat fiyatı diğer araca göre biraz daha uygun.
Buraya kadar okuyan abilerim kardeşlerime teşekkür ederim. Soracağım soru; sizce hangi araca yönelmeliyim? Gönlümden 1.araç geçiyor. Tedirgin olma sebebim iki aracın da kmsi yüksek. Bu kmler beni biraz korkutuyor. Motoru yapılmış oldukları için yine de korkmama gerek var mı? Alırken nelere dikkat etmem gerek nelere baktıemam gerek? Ve son olarak Ankara Keçiören taraflarında aracı nereye baktırabilirim?
Şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 194 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası