Windows 10'da Kullanıcı adım değişmiyor.
Bir oyunda Türkçe karakterli hesap ismi kullanmak oyunu bozduğu için kullanıcı adımı değiştirmek istedim. Fakat nereden değiştirirsem değiştireyim (Ayarlar, Denetim Masası, Microsoft Kullanıcı adı) hiç bir şekilde bilgisayarımdaki C:\Kullanıcılar kısmında görünen ismimi değiştiremedim, Bunu nasıl değiştireceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Uzaylı filmi tavsiyesi
Uzaylı filmi tavsiyesi verebilecek var mı? daha çok bilim kurgu, uzay araçları vb. şeyler olmayan Dark skies filmi gibi uzaylı kaçırmalarını konu eden bir film olursa daha iyi olur.
Windows defender kapalı olmasına rağmen bu program fotoğrafta göründüğü kadar ram yiyor. bunu nasıl kaparım regedit ile olan çözümü yazmayın onu zaten denedim sizce virüs olabilir mi bilgisayarımda?
Belleğime uzun yola çıktığımda izlemek için film, dizi yükledim telefonuma kablo ile bağlayınca işaretlediğim 3 dosya sürekli belleğe geliyor. defalarca sildim bunları yine yükleniyorlar ne yapabilirim?
Chrome dosya indirirken çok yavaş
Google Chrome ile bir şey indirmeye çalıştığımda internet hızım kb'lerde oluyor en düşüğüne 1 mb dosya bile 5 dakikada yükeniyor internet hızım da iyi napmalıyım
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.997 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap