Hatalı vBios güncelleme sonrası no adapter found hatası alıyorum
Merhabalar, ekran kartımın orijinal BIOS'u üzerine rbe ile oynama yaparak ATI Win flash ile yükledim. Açılışta ve görüntü gelme konusunda bir sorun yok şu anda amdvbflashwin ile orijinal BIOS'u yüklemeye çalıştığımda "adapter not found" hatası alıyorum. Biraz araştırdım fakat pek bulamadım, orijinal BIOS'u nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz? GPU-Z'den şu anki görüntüyü ekte bıraktım. Ayrıca aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak görünüyordu sağ tıklayıp uygulamayı güncelle dediğimde "atk0110 acpı Utility" olarak görünüyor belki alakası yoktur bilemiyorum ama içimde kaldı yazmak istedim, ek olarak dos üzerindende denedim fakat yine no adapter found error 0fl01 hatası aldım, çift windows kullanıyorum windows 7 de aygıt yöneticisinde hiçbir şekilde kartla ilgili bir şey yok fakat windows 10 a geçiş yaptığımda diğer aygıtlar kısmında bilinmeyen aygıt , gizli aygıtları göster dediğimde görüntü bağdaşırıcısında hd 5500 series şeklinde yazıyor ama yine no adapter found hatası alıyorum. Kart ısınıyor, çalışıyor ama karta erişemiyorum yardımınıza ihtiyacım var. Kartım HD 5570 orijinal bios dosyası duruyor.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 125 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ekran kartı