Turknet Şikayet..
1485686 numaralı turknet kullanıcısıyım.2ay boyunca intenet sıkıntısı çektim bu süre zarfında iç tesisatımı değiştirdim halen sorun düzelmiyince mecbur olarak destek ekiplerini yönlendirmelerini talep ettim.
Tekiziletişim adlı firma çalışanı gelip evimde bir sıkıntı bulamayıp telefon direğinden problemi buldu oksitlenme dedi ve sorun sizden kaynaklı değil her hangi bir ücretlendirme olmayacaktır dedi ve gerek forum u doldurturup imzalattı.Belgede Lokal kutuda oksitlenme yazmasına rağmen sağolsun turknet ekibi 100 tl lik fatura çıkardı.
Çalışanlarda Cahit Y. adlı kişiye 2 kere belge göndermeme rağmen sorunun ankastre de iç tesisat ile alakalı olup faturanın değişmiyceğini belitiyor .Belgede yazan lokal kutu olamasına rağmen.
Bu gibi yaklaşımları tek bir kişiye yapılıyormuş gibi görmemek lazım benim gibi 100 lerce belki binlerce kişi var her bir kişiden alınan 100 tl ile köşeyi dönüyorlar sanırsam.
Ne kadar da bu tip bu konu açmak istemesemde gördüm ki Hem tekizileteşim hemde şahsım ı yalancı çıkarmaya çalışmaları bu konuyu açmama herkezin bu konu hakkında bilgi sahibi olması gerkektiğini düşündüm.Bu kadarmı zor bir insanın yada firm
anın biz hatı yapmışız demesi yeterde artardı bir de yağ gibi personelleri üste çıkmaya çalışıyor.... @TurkNetDestek
1.gün ankstre kutusu belge gönderiyorum.2.gün lokal kutu oluyor. 3.gün telefon direğini evin içine diktiler...:)
4.Bırakın evimin içini bahçemde dahi olmayan bir kutudur kendileri. Evrim gerçektir arkadaşlar inanın. Komedi film tadında.
TAŞERON FİRMANIN Sorunu çözdüğü yer(lokal kutu olarak foruma yazdığı telfon direği'dir). Son resim ise kendi ankastre kutumdur.
SORUNUM ÇÖZÜLMÜŞTÜR.. @TurkNetDestek 'de olmasa derdimizi anlamaya çözmeye çalışıcak bir MÜŞTERİ HİZMETLERi YOK.
Teşekkürler @TurkNetDestek sende olmasan biz ne yaparız......
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.328 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet