Gül Hasar Yönetimi ve Danışmanlık
Biraz bilgilendirme ve uyarı amaçlı bir şeyler yazacağım. Kaza geçirdiğimiz zaman hasar danışmanlık şirketleri bir şekilde numaramıza ulaşıp bizimle iletişime geçiyor. Bu konuda çok dikkatli olmamızda fayda var. Bunların birçoğu mafyavari insanlar tarafından yönetilip, kaza sırasında mağduriyet yaşamış olan insanları dolandırmak amaçlı kullanılıyor. Gül Hasar Yönetimi ve Danışmanlık da bunlardan birisi ve önde gideni. Benim başıma geldiği için biliyorum. Kaza geçirdim ve beni de aradılar. Ben dolandırılmadım çünkü araştırmamı yaptım. Basit bir araştırma ve çevrenizdeki daha önce benzer olaylar yaşayan insanlardan soruşturma yaptığınızda dolandırıcı olduklarını öğreniyorsunuz. Öncelerde sizinle tatlı dille konuşup anlaşma sağlamaya, sizi kandırmaya çalışıyorlar. Daha sonra ise hiçbir şekilde ne haber alabiliyorsunuz, ne de ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Yıllarca oyalayıp sonunda kaza mağduriyetinizin üzerine bir de bu dolandırıcılık mağduriyetini ekliyorlar. Uzak durulması için uyarı amaçlı bilgilendirme yapmak istedim.
|
Uzaynet ping yüksek olmasının zararları
|
Ping değerinin yüksek olması neyi etkiler?
|
Renault clio 1999 model elektrik gelmiyor
|
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.087 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar