Led Trafo'ya DC jack bağlanır mı?
Merhabalar, evde tavanda led yeri var, beyaz renk bağlı. 10 amper adaptör kullanıyorum. Ben ledi değiştirip wifi kontrollü rgb led takmak istiyorum. Fakat kontrolcü dc fişi girişli. Ben trafoya bu jackı bağlayıp kontrolcüye ve lede güç verebilir miyim? Ona göre sipariş vereceğim
Arkadaşlar merhaba, öncelikle hiçbir şekilde oto ses sitemlerinden anlamadığımı belirteyim. Fiat Linea 2010 Emotion Plus aracımın kendi ses sisteminden sıkıldım, artık bana yeterli gelmiyor güçlendirmek istiyorum.
Elimde Potenza QBass 12" Subwoofer var. (Emin olmamakla birlikte bir yerde özelliklerini 30 cm 500 rms 1000 watt max 4+4 ohm olarak gördüm)
Rms ne demek onu bile bilmeyen bir arkadaşınızım.
Ben bu subwoofer için nasıl bir amfi ve 4 adet kapı hoparlörü almalıyım?
Amfi kaç watt olmalı? dikkat etmem gereken özellikler neler?
Bass seven biriyim, artık aracımı yüksek ses müzik dinlerken bass cızırtısı olmasın istiyorum.
Bütçe olarak 2000, değecekse 2500 e kadar çıkmayı düşünüyorum. Sizce yeterli mi yoksa bütçe arttırılmalı mı?
Şu anda teyp olarak pirhana'nın dokunmatik ekranı açılıp kapanan teyp'inden var. Bu teyp çok düşük kalır mı?
Önce amfi ve hoparlör değiştirip sese bakmayı düşünüyorum memnun kalmazsam teyp'i de değiştirebilirim. Fakat bluetooth şart.
Arkadaşlar merhaba. Sadece Valorant için bu iki işlemciden hangisi daha iyi performans verir? A320M anakart, 8 GB RAM ve RX 570 4 GB'e sahibim.
i3 10100F-B560M-8 GB RAM 2500 TL.
R3 3300X alırsam da 2100+ 400 TL RAM.
Yani aşağı yukarı aynı fiyata gelecek, R3 3300X biraz daha pahalı olabilir. Ben sadece Valorant oynayacağım. Valorant için hangi işlemci daha iyi performans verir?
1060 3gb lı sistem ne kadar eder?
özellikleri
msi gtx 1060 3gb
ryzen 5 1500x
16 gb ddr4 2400 mhz
240 gb ssd
1 tb harddisk
corsair kasa
corsair 550w 80+ psu
sizce bu sistemin ederi nedir arkadaşlar?
Bilgisayar toplamada yardım
Arkadaşlar merhaba, yiğenime bilgisayar topluycam. Bu parçalar birbirine uyumlu mu emin olamadım. Bütçe 1500 TL. Çok güçlü bişey olmasına gerek yok kaldı ki roblox oynayacakmış. Ama bu fiyata en iyisi olsun istiyorum.
İşlemci ryzen 3 1200 (400-450 tl)
Ekran Kartı R7 250x (450 tl)
Anakart a320m (300-350tl)
Hdd 100 tl
Anakart sizce biraz lüks mü bu sisteme? Nasıl bir ram tavsiye edersiniz? kasa ve psu'yu ücretsiz ayarlıycam. Şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca başka işlemci ekran kartı Anakart vs önerileriniz varsa yazın lütfen
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.974 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası