Şöyle bir video buldum işlemleri teker teker gerçekleştirdim eksiksiz bir şekilde maalesef işe yaramadı, bana bunun gibi bilgisayar açıldığında otomatik mailime ileti gidecek çözüm lazım desteklerinizi bekliyorum. Böyle bir şey mümkün değilse bilgisayar açılışında PIN ile değil de ek güvenlik olarak telefondan parmak izi ile açacağımız benzeri çözüm yöntemleri arıyorum.
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, kendime başlıktaki gibi 30 ila 40 bin arası dizüstü bilgisayar bakıyorum uzun süreli kullanabileceğim şuanki oyunları ve gelecekteki oyunları (GTA 6, RUST vs.) kasmadan yüksek FPS ile oynayabileceğim, tasarım olarakta hoş bir görüntüsü olsun istiyorum teşekkürler.
KONU KİLİT
KİLİT
KİLİT
KONU KİLİT
KORONA NE ZAMAN BİTER ?
Konu başlıktaki gibi sinemaya, tatile, lokantaya, hastaneye hiç bir yere gitmek istemiyoruz virüsten dolayı böyle olması da gerekiyor aslında, ama sıkıldık maskelerden her gün korona haberleri duymaktan ve ellerimizi sürekli yıkamaktan dolayı yıpranmasından.
Ne zaman aşı çıkar biz bu aşıyı kullanırız, ya da ne şekilde hangi tarihte biter bu virüs ?
KİLİT
|
[SİLİNSİN]
|
[SİLİNSİN]
|
İşlemcide kullanılan çekirdek sayısını arttırmanın zararı var mı ?
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.997 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic